s ryhmä avoimet työpaikat tampere | 💯2022 – smarket.info

s ryhmä avoimet työpaikat tampere Primary location: We have a professional team of over 30 people working in versatile S-market tasks. Our store’s services are comprehensive, as we have a full-service Posti and a food market.

Etsimme väkeä s ryhmä tampereen

vakituiseen (30 h/viikko) työsuhteeseen.

s-ryhmä avoimet työpaikat

Oletko ahkera asiakaspalveluhenkilö, jolla on hyvä asenne? Meillä voit kehittää ja laajentaa osaamistasi kaupan alalla osaavan ja energisen tiimin tuella. Sen monipuolisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi kassalla, hyllytyksessä, postitoimistossa ja ruokakaupassa. s ryhmä palvelut ovat kattavat, sillä myymälässämme on täyden palvelun Posti ja ruokatori.

s ryhmä avoimet työpaikat tampere

Toivomme sinulta

• asenne ja aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä

• kehittää heittokykyä ja ketteryyttä

• innokkuutta tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Kuulostaako se sinulta? Emme välitä, jos sinulla on kokemusta. Tärkein…

s ryhmä työpaikat 

hakea virallisilla verkkosivuilla

Jos haluat lisää opasta s ryhmä avoimet työpaikat tampere , seuraa minua, jotta saat uusimman työilmoituksen

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.

Jätä kommentti