android kamera asetukset | Samsungissa, huawei

Android-puhelimet tarjoavat valtavasti joustavuutta ja mukautusvaihtoehtoja, erityisesti niiden kameroiden kanssa! Valittavana on paljon asetuksia ja vaihtoehtoja, mutta mitä ne kaikki tekevät? Tässä oppaassa kerromme sinulle parhaista android kamera asetukset 

Android-kameran asetukset, ominaisuudet ja niiden käyttö

Muista, että jokainen Android-puhelin on erilainen, joten niillä on erilaiset ominaisuudet. Android-laitteiden välillä on kuitenkin yhteisiä ominaisuuksia, joita voit hyödyntää. Jotkut ovat vain tietylle puhelimelle tai tuotemerkille, joten muista tämä, kun etsit sinulle sopivaa laitetta!
 
Android-kameran asetukset löytyvät avaamalla järjestelmäkamerasovellus ja napauttamalla sitten näytön yläreunassa olevaa rataskuvaketta. Tuloksena oleva näyttö näyttää monia käytettävissäsi olevia ominaisuuksia. Puhutaanpa joistakin niistä.
 

Käynnistä kamera nopeasti

 
Täydelliset hetket voivat kestää vain muutaman sekunnin, mutta niiden ei tarvitse kadota ikuisesti. Hyödyllisen Quick Start -toiminnon avulla saat kamerasi valmiiksi toimintaan yksinkertaisesti kaksoisnapauttamalla sen virtapainiketta. Ota tämä käyttöön siirtymällä Androidin kamera-asetuksiin ja valitsemalla Pikakäynnistys.
 

Kuinka muuttaa Android-kameran videolaatua

 
Toiminnan vangitsemisesta on tullut helpompaa kuin koskaan, ja Android-laitteet antavat sinulle täyden hallinnan videoidesi laadusta ja koosta. Jos haluat muokata videoiden tallennustapaa,
 
1. Avaa Android-kamerasi
2. Napauta ratasta päästäksesi sen asetuksiin
3. Etsi takavideon koko tai etuvideon koko
4. Käytä korkeampia resoluutioita saadaksesi parempia videoita tallennustilan kustannuksella. Voit myös asettaa kuvanopeuden valitaksesi, kuinka sujuvasti haluat videoidesi näkyvän.
 
Huomaa, että yli 60 FPS:n kuvataajuudet ovat yleensä käytettävissä vain kamerasi hidastetun tai superhidastetun toiston kautta, eikä niitä voi ottaa käyttöön kaikissa videoissa.
 

Ota QR-koodin skannaus käyttöön

 
QR-koodit ovat loistava tapa jakaa tietoja todellisessa maailmassa, kuten lähettää yhteystietoja ja verkkosivustolinkkejä. Jos haluat skannata nämä viivakoodit Android-kamerallasi, sinun on varmistettava, että asetus on käytössä. Napauta tätä valintaa asetusnäytössä kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä.
 
 

Muuta tallennuspaikkaasi

 
Yksi monien Android-puhelimien eduista on niiden laajennettava tallennustila, jonka avulla voit käyttää microSD-korttia kameravalokuvien ja -videoiden tallennuspaikkana. Voit muuttaa tallennuspaikkaa kameran asetuksista. Täällä voit valita sisäisen tallennustilan tai SD-kortin.
 

Aktivoi ruudukkoviivat

 
Tämä ominaisuus tarjoaa visuaalisen oppaan näytöllä, joka auttaa sinua kuvien ottamisessa. Sen avulla voit keskittää valokuvasi ja noudattaa kolmanneksen sääntöä, jos haluat ottaa todella ainutlaatuisia valokuvia Android-kamerallasi. Et näe viivoja ottamissasi viimeisissä kuvissa.
 
Napauta Asetukset ja valitse sitten Grid Lines ottaaksesi tämän ominaisuuden käyttöön.
 

sijaintitunnisteet

 
Puhelimesi voi automaattisesti liittää ottamiisi kuviin paikkamerkinnän, jotta voit seurata niiden ottamista. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi silloin, kun olet matkalla.
 
Ota tämä ominaisuus käyttöön ja poista se käytöstä napauttamalla Android-kameran asetuksissa sijaintitunnisteita. Jos se ei ole käytössä, myöhemmin ottamasi kuvat eivät sisällä sijaintitietoja.
 
Galleriasi voi myös lajitella kuvat sijainnin mukaan. Napauta Google Kuvien hakupalkkia yläreunassa. Näytön alareunassa näet lyhyen luettelon sijainneista. Valitse Näytä lisää näyttääksesi ruudukkoluettelon kaikista paikoista, joissa valokuvasi on otettu.
 

Pro-tila

 
Tämä sopii parhaiten Android-käyttäjille, jotka haluavat täysin hallita puhelimensa kamera-asetuksia. Ammattitilaa käyttämällä voit säätää manuaalisesti kamerasi kuvausasetuksia, kuten ISO-arvoa, aukkoa, väriä, tarkennusta ja lämpötilaa.
 
Nämä ovat edistyneempiä ominaisuuksia, mutta helppo ja mielenkiintoinen Pro-tilan sovellus on mahdollisuus ottaa kuvia kirkkaista kohteista tai yötaivasta. Esimerkiksi aukon sulkeminen voi estää ylimääräisen valon pääsyn objektiiviin, jolloin voit ottaa yksityiskohtaisempia kuvia kuusta.
 

Ota automaattinen HDR käyttöön

 
HDR (korkea dynaaminen alue) tai rikas sävy on kameran ominaisuus, joka yhdistää useita valotuksia korkealaatuisten kuvien saamiseksi. Tämä tehokas työkalu voi erottaa sinut muista.
 
Avaa kameran asetukset ja paina HDR (Rich Tone). Tämän pitäisi viedä sinut näytölle, jossa voit ottaa HDR:n käyttöön ja poistaa sen käytöstä. Vaihtoehtoisesti voit asettaa sen käytettäväksi tarvittaessa tai aina, mieltymystesi mukaan.

samsung kamera-asetukset

Voit muuttaa kameran asetuksia käynnistämällä kameran ja koskettamalla asetuskuvaketta.
Kun Kellonäyttö tulee näkyviin, kosketa ja vedä näyttöä näytön yläreunasta alas.
Valitse Asetukset-kuvake.
Käytettävissä olevat kamera-asetukset (riippuu nykyisestä käytetystä tilasta, ”Kamera” tai ”Video”)


puhelimen kameran asetukset

 
Androidin kamera-asetukset löytyvät avaamalla järjestelmän kamerasovellus ja napauttamalla sitten näytön yläreunassa olevaa hammasratas-kuvaketta. Tuloksena olevasta näytöstä näet paljon ominaisuuksia, jotka ovat käytössäsi.

Mitkä ovat 3 tärkeintä puhelimen kamera asetukset?

Kolme tärkeintä asetusta ovat suljinnopeus, ISO-arvo ja aukko, jotka tunnetaan myös valotuskolmiona tai valokuvauksen kolmena pilarina.

Kuinka muutan Android-kameran asetuksia Huaweissani?

Avaa Kamera ja kosketa päästäksesi Asetukset-näyttöön. Täältä voit: Säädä kameran resoluutiota: Kosketa Resolution ja valitse haluamasi resoluutio. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin tiloissa.
Nyt tiedät kaiken tarvitsemasi android kamera asetukset. Kiitos, että luit. Jaa ystävillesi ja perheellesi, jotta he saavat kaiken irti älypuhelimen kamera-asetuksista. Voit vapaasti jättää alle kommentin, jos sinulla on muita Android-laitettasi koskevia kysymyksiä

Jätä kommentti