burrel s12 hd sms ii ei lähetä | lopullinen ratkaisu

burrell s12 hd sms ii ei lähetä? Sitten on täydellinen ratkaisu ongelmaan saatavilla täältä

vaihdoin kameran asetuksia burrel+-palvelussa, mutta kamera ei muuta asetuksia heti?

Kamera vastaanottaa päivitetyt asetukset Burrel+-palvelusta, kun se lähettää kuvan tai videon galleriaan. Jos kameran edessä ei ole liikettä eikä kamera sen vuoksi lähetä mitään, päivitettyjen asetusten vastaanottamisen määrää AutoUpdate Cycle -toiminto. Muokkaamalla AutoUpdate-sykliä voit määrittää, kuinka usein kamera tarkistaa päivitetyt asetukset Burrel+ -palvelusta.

Tärkeää: Jos haluat kameran tarkistavan päivitetyt asetukset usein, suosittelemme käyttämään kameraa ulkoisen virtalähteen kanssa, koska tämän toiminnon käyttäminen vaatii enemmän virtaa.

kamera on kytketty burrel+-palveluun, mutta ei lähetä kuvia?

Tarkista, että käytetty SD-kortti on yhteensopiva polkukamerasi kanssa. Kamera tukee jopa 32 Gt:n SD-kortteja. Emme suosittele sovittimessa olevien SD-korttien käyttöä, koska ne eivät toimi yhtä luotettavasti

Tarkista myös, ettei SD-kortin kyljessä oleva fyysinen lukko ole päällä. Jos lukitus on kytketty päälle, kamera näyttää näytöllä ”Kortti lukittu” -viestin, kun se kytketään SETUP-tilaan.

burrel riistakamera ei lähetä

Trail-kamerat, joissa on videoiden lähetysmahdollisuus, ovat S12HD+SMSPRO ja Edge HD+3G/4G. Muut videoita kuvaavat kamerat tallentavat ne muistikortille, mutta eivät lähetä.
Jos sinulla on kamera, jonka pitäisi lähettää videoita, mutta ei, tarkista, onko valokuvatilaksi asetettu ”Valokuva ja video”. Tässä asetuksessa kamera tallentaa sekä valokuvan että videon muistikortille, mutta lähettää vain valokuvan. Jos haluat kameran lähettävän videon, vaihda kameratilaksi ”Video”

kamera lähettää vain tietyn määrän kuvia päivässä?

Päivittäin lähetettävien kuvien enimmäismäärää voidaan säätää kameran asetuksista. Esiasetuksena tämä on ’0’. Tällä asetuksella kamera lähettää rajattoman määrän kuvia päivässä.

milloin kamera alkaa lähettää kuvia, kun ajastettu tila otetaan käyttöön?

Kun olet määrittänyt TimeLapse-asetuksen haluamallasi tavalla, kamera alkaa ottaa kuvia kyseisellä aikavälillä siitä hetkestä lähtien, kun se vastaanottaa päivitetyt asetukset.

Muutin asetuksia suoraan kamerasta, mutta muuttuneet asetukset eivät säily kameran muistissa?

Kun kamera on linkitetty Burrel+-palveluun, laite saa asetukset oletuksena Burrel+-palvelimelta. Jos muutat asetuksia suoraan kamerasta, sinun on lähetettävä asetukset palvelimelle niiden muuttamisen jälkeen. Voit tehdä tämän valitsemalla ’Lähetysasetukset’ kameran langattomista asetuksista niiden muuttamisen jälkeen
burrel s12 hd sms ii ei lähetä  jaa muiden kanssa, jotta he saavat ratkaisun tähän aiheeseen

Jätä kommentti