citymarket kannettava tietokone tarjous 2023 | ūü§Ďūüė≤

Uusi tietokone ei ole pieni ostos useimmille meist√§ tavallisista ihmisist√§, mutta hyv√§ uutinen on, ett√§ sinun ei tarvitse tyhjent√§√§ pankkitili√§si saadaksesi sellaisen ‚Äď edellytt√§en tietysti, ett√§ osaat l√∂yt√§√§ parhaan citymarket kannettava tietokone tarjous

Etsitpä sitten nettiä ja etsit tavallista halpaa Chromebookia työhön tai luokkaan, luotettavaa Windows-konetta tai kannettavaa taisteluasemaa, joka pystyy pelaamaan, meillä on mitä tarvitset. Juuri täällä. Valikoimamme viikon parhaista kannettavien tietokonetarjouksistamme hinnat alkavat alle 100 eurosta, joten löydät varmasti jotain budjettiisi sopivaa.

citymarket kannettava tietokone tarjous
citymarket kannettava tietokone tarjous

parhaat citymarket kannettava tietokone tarjous

Täällä olemme mainita kannettavan tietokoneen ja tietokoneen, jotka ovat eniten kysyntää myös, että tulevat paras hinta tässä tarjouksessa, joten sinulla on varaa ostaa

Apple MacBook Pro M1 13-tuumainen ‚Äď 1000 euroa, oli 1300 euroa

Miksi ostaa:

 • MacOS toimii hyvin
 • Kevyt muotoilu
 • Nopea suorituskyky
 • Ihanteellinen Applen k√§ytt√§jille

Hyöty

 • Erinomainen suorituskyky
 • Hullun pitk√§ akun kesto
 • Kirkas ja v√§rik√§s n√§ytt√∂
 • Mukava Magic-n√§pp√§imist√∂

haitta

 • Vanhentunut muotoilu
 • Vain kaksi Thunderbolt-porttia

Apple MacBook Pro 13 M1 on ilo käyttää, varsinkin jos omistat myös muita Apple-laitteita. Yhdistämällä hyvin iPhoneen, iPadiin, Apple TV:hen ja muihin Apple-laitteisiin Apple MacBook Pro saattaa näyttää kalliilta, mutta se on vaikuttavan tehokas. Tämä on Applen oman M1-sirun ansiota, joka tarjoaa ilmiömäisen suorituskyvyn poikkeuksellisen akunkeston ohella. Prosessorissa on kahdeksan ydintä ja se on jopa 3,5 kertaa nopeampi kuin edellisen sukupolven Intel-suorittimet. Huolimatta siitä, että siinä on niin paljon virtaa, akun kesto on silti jopa 20 tuntia, joten voit ottaa sen mukaan pitkän päivän aikana ja se jatkuu.

Lisäksi 8 Gt:n muisti tarkoittaa, että se pystyy suorittamaan moniajoja nopeasti, ja kaikki on suunniteltu toimimaan hyvin MacOS:n kanssa. Siinä on myös upean näköinen 13,3 tuuman Retina-näyttö. Teksti on terävää ja selkeää, kun taas värit ovat kirkkaita ja eloisia. Lämpötehokas muotoilu tarkoittaa, että sinun ei tarvitse edes huolehtia jatkuvasta tuulettimen melusta, sillä MacBookin M1-suoritin pysyy viileänä ja äänettömänä koko ajan.

Muita ominaisuuksia ovat 256 Gb SSD, jolle on runsaasti tilaa tärkeimpien tiedostojesi tallentamiseen. Siinä on myös FaceTime HD -kamera videoneuvotteluja ja FaceTime-puheluita varten. Touch ID -tuen avulla voit kirjautua sisään sormella sen sijaan, että joutuisit jatkuvasti kirjoittamaan salasanoja. Taustavalaistu Magic Keyboard näyttää myös hyvältä ja on erityisen hyödyllinen iltatyöskentelyssä. Yksinkertaisesti sanottuna MacBook Pro M1 on todellinen ilo käyttää ja loistava valinta Apple-faneille. Koska monet tuottavuussovellukset ovat heti käyttövalmiita, se on ihanteellinen sekä opiskelijoille että ammattilaisille.

saat tämän laitteen edulliseen hintaan osoitteessa citymarket kannettava tietokone tarjous

Lenovo Chromebook 3 ‚Äď 89 euroa, oli 139 euroa

Miksi ostaa:

 • Ohut ja kevyt
 • Nopeasti k√§ynnistyv√§
 • Hintaansa n√§hden kohtuullinen n√§ytt√∂
 • N√§ytt√§√§ tyylikk√§√§lt√§

Liikkeell√§ ty√∂skentelyn ei tarvitse maksaa paljon, kuten Lenovo Chromebook 3 osoittaa. Vaikka se ei olekaan nopein k√§ytett√§v√§ j√§rjestelm√§, se tarjoaa kaikki perusasiat, joita tarvitset asioiden hoitamiseen kannettavalla tavalla ilman tarvetta. murehtia omaisuuksien kuluttamista. Sen ytimess√§ on Intel Celeron N4020 -prosessori, joka on mukava muutos verrattuna muihin t√§m√§n hintaluokan Chromebookeihin, jotka k√§ytt√§v√§t yleens√§ hitaampia MediaTek-siruja. Mukana on 4 gb muistia ja 64 gb eMMC-tallennustilaa. 4 gb muistia on melko vakiona Chromebookille, joten se tekee ty√∂ns√§ hienosti ChromeOS:n kanssa, joka sopii hyvin toimimaan pienikokoisilla teknisill√§ ominaisuuksilla. 64 gb eMMC saattaa kuulostaa matalalta, mutta ‚Äď j√§lleen ‚Äď Chromebookille se tekee teht√§v√§ns√§. Painopiste on aina tiedostojen tallentamisessa pilveen sen sijaan, ett√§ tallennat niit√§ paikallisesti, joten et yksinkertaisesti tarvitse paljon tallennustilaa.

Lenovo Chromebook 3 on ohut ja kevyt, mutta ymmärtää, että tällainen siirrettävyys voi johtaa pitkäaikaisiin kestävyysongelmiin. Onneksi siinä on vankka rakennuslaatu, kuten yleensä Lenovon kannettavissa tietokoneissa, joten jos aiot ottaa sen luokkaan mukaasi, voit olla varma, että se selviää matkasta ilman ongelmia.

Muualla saat houkuttelevan 11,6 tuuman HD-näytön, joka voi olla pieni, mutta sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia. Tämä sisältää häikäisynestoominaisuudet ja 250 nitin kirkkauden, joten se kestää hankalissa valaistustilanteissa. Pitkä akunkesto ja nopea lataus tarkoittaa, että tämän Chrome OS -kannettavan pitäisi kestää koko päivän ilman ongelmia, jotta voit nauttia sen käytöstä murehtimatta liikaa mehun loppumisesta. Se on monipuolinen, erittäin halpa Chromebook

Asus VivoBook Pro 14 OLED -kannettava ‚Äď 450 euroa koodilla CORGI23, oli 500

Miksi ostaa:

 • Nopea suoritus hintaansa n√§hden
 • Kiva ulkon√§k√∂
 • Eloisa 16:10 OLED-n√§ytt√∂
 • Hyv√§ akunkesto

kaiken kaikkiaan tämä on paras citymarket kannettava tietokone tarjous jotka auttavat sinua säästämään suuria euroja laadukkaalla laitteella

Parhaat kannettavat tietokonemerkit ovat aina hyvä paikka aloittaa tarjousten etsiminen, ja Asus VivoBook Prota kannattaa arvostaa useista syistä. Hieman epätavallinen tälle hintaluokille, saat upean OLED-näytön edut samalla kun nautit hyvästä laitteistosta. 14 tuuman 16:10-näytössä on 1800p-resoluutio yhdessä OLED-tekniikan kanssa. Sen yhteydessä saat Core i5 -prosessorin ja 8 Gt RAM-muistia. Siinä on kaikki mitä tarvitset voidaksesi työskennellä ja tehdä monia asioita kohtuullisen hyvin ilman hidastumista.

Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on 256 gb SSD, joka on runsaasti tilaa tärkeimpien sovellusten ja tiedostojen tallentamiseen. Saat myös ilmaisen päivityksen Windows 11:een, joten voit käyttää uusinta käyttöjärjestelmää. Videopuheluiden vastaanottamista varten on sisäänrakennettu verkkokamera kohinanvaimennuksen kanssa. Käytössäsi on myös integroitu digitaalinen mikrofoni, jotta muut kuulevat sinut selvästi.

Teräksenharmaan värinsä ansiosta tyylikäs ja tyylikäs kannettava tietokone on ihanteellinen järjestelmä työhön. Akun käyttöikä riittää päivän työskentelyyn ennen latausta, mikä on hyödyllistä kaikille usein liikkeellä oleville. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mukava näppäimistö ja kosketuslevy simuloidulla numeronäppäimistöllä, jonka avulla voit nauttia sujuvammasta kirjoittamisesta erilaisissa tehtävissä. Se on ihanteellinen laite töihin tai luokkaan ottamiseen, joka tarjoaa ihanan QHD+-näytön ilman, että se on liian raskas ja hankala.

Kuinka valita citymarket kannettava tietokone tarjous

Ensimmäinen askel kannettavan tietokoneen valinnassa budjetin asettamisen jälkeen on määrittää, mihin sitä tarvitset. Useimmat ihmiset tarvitsevat vain tavallisen kannettavan tietokoneen, joka toimii hyvin ja joka ei tunnu vanhentuneelta yhden tai kahden vuoden kuluessa, ja sitä varten sinulla on käytettävissäsi paljon erittäin edullisia vaihtoehtoja.

Ne, joilla on tarkempia tarpeita ‚Äď taiteilijat, graafiset suunnittelijat, videoeditorit ja pelaajat, muutamia esimerkkej√§ mainitakseni ‚Äď saattavat tarvita lis√§ominaisuuksia, kuten kosketusn√§ytt√∂j√§, taitettavia litteit√§ n√§ytt√∂j√§ ja erilliset n√§yt√∂nohjaimet. Pid√§ my√∂s koko mieless√§. Kannettavat tietokoneet ovat yleens√§ kooltaan 13‚Äď17 tuumaa (mik√§ tarkoittaa n√§yt√∂n kokoa vinottain mitattuna), ja kiinnit√§ my√∂s huomiota kokonaismittoihin ja painoon, jos aiot liikkua ja kuljettaa omaasi melko usein.

Mit√§ tulee laitteistoon, kolme huomioon otettavaa peruskomponenttia ovat CPU, RAM ja tallennus. CPU tai keskusyksikk√∂ on mink√§ tahansa tietokoneen ”aivot”. Se itse asiassa tekee tietojenk√§sittelyn: tietojen lukeminen, ohjelmien (ja muiden prosessien) suorittaminen ja niin edelleen. Kaksi suurinta prosessorivalmistajaa ovat Intel ja AMD, ja ellei sinulla ole tiukimmat budjetit, suosittelemme yleens√§ 11. tai 12. sukupolven Intel Core i5 -prosessorien, AMD Ryzen 5 -suorittimien ja uudempien (Core i7, Ryzen 7, jne.). Jos Intel-suorittimen tietty√§ sukupolvea ei ole erikseen ilmoitettu, se ilmoitetaan prosessorin mallinumeron kahdessa ensimm√§isess√§ numerossa. Esimerkiksi Core i5-11400 on 11. sukupolven malli, kun taas Core i5-12400 on 12. sukupolvi.

Voit myös säästää enemmän citymarket tietokone tarjous

RAM tai hajasaantimuisti on hieman yksinkertaisempi. Yksinkertaisesti sanottuna, jos prosessori on tietokoneesi aivot, RAM-muistia voidaan kuvata sen lyhytaikaiseksi muistiksi. Se tukee prosessorisi suorituskyky√§ tallentamalla tietoja ja teht√§vi√§, jotta ne voidaan tarvittaessa palauttaa nopeasti. Mit√§ enemm√§n sen parempi. Suosittelemme v√§hint√§√§n 8 Gt:n hyv√§√§ suorituskyky√§ nykyaikaisten standardien mukaan, ja Core i5- ja Ryzen 5 -suorittimien tavoin l√∂yd√§t t√§m√§n jopa edullisista kannettavista ‚Äď et todellakaan s√§√§st√§ paljon rahaa s√§√§st√§m√§ll√§ RAM-muistilla, mutta tunnet varmasti tietokone kompastuu kuormitettuna.

samsung smart remote kaukosäädin käyttöohje

Tallennustarpeet ovat käyttäjän henkilökohtaisia, mutta nykyään SSD-asemat ovat suurelta osin korvanneet vanhemmat levypohjaiset kiintolevyasemat (HDD) niiden ylivoimaisten luku-/kirjoitusnopeuksien ja liikkuvien osien puutteesta johtuvan luotettavuuden vuoksi. SSD-levyt ovat kuitenkin tyypillisesti pienempiä (tai ainakin halvempia gigatavua kohden) kuin perinteiset kiintolevyt, mikä on otettava huomioon, jos tarvitset paljon tallennustilaa esimerkiksi peleille tai suurille projektitiedostoille. Suosittelemme pääsääntöisesti pysymään SSD-levyjen kanssa, mutta joissakin kannettavissa tietokoneissa on pienempi solid-state-järjestelmäasema, joka on yhdistetty suurempaan kiintolevyyn ylivuotoa varten, joten sinulla on vaihtoehtoja.

Lopuksi, tarpeidesi mukaan, erillinen n√§yt√∂nohjain voi olla ylim√§√§r√§isen rahan arvoinen. GPU tai grafiikkaprosessoriyksikk√∂ on pohjimmiltaan toinen prosessori, joka on omistettu yksinomaan vaativiin graafisiin teht√§viin, kuten videoiden render√∂intiin ja 3D-videopelien pelaamiseen. Mobiilikannettavien GPU:t ovat hieman erilaisia ‚Äč‚Äčkuin p√∂yt√§tietokoneiden vastineet, ja Nvidia GeForce -kortit ovat ylivoimaisesti yleisimpi√§. Nykyisen sukupolven mallit ovat 16-sarjan ja 30-sarjan kortit. AMD on my√∂s julkaissut oman linjansa kannettavien tietokoneiden n√§yt√∂nohjaimia, 5000M-sarjaa, mobiilivastineena p√∂yt√§tietokoneiden GPU:ille. N√§m√§ ovat my√∂s hieno vaihtoehto, varsinkin jos pid√§t AMD-laitteistosta.

kauppakassi citymarket

jaa ajatuksesi aiheesta citymarket kannettava tietokone tarjous muiden ystävien kanssa, jotka auttavat muita valitsemaan oikean kannettavan tietokoneen

Miksi kannettavat tietokoneet hidastuvat vanhetessaan?

Voinko vaihtaa kannettavan tietokoneeni citymarket?

Asiakas voi vaihtaa vanhan tuotteen, jonka hän on valinnut citymarket-myymälässä tekemänsä ostotapahtuman aikana, vasta sen jälkeen, kun citymarket-tilaus on toimitettu asiakkaalle.

Mikä on myydyin kannettava tietokone citymarket?

Apple
HP
Dell
Asus
Lenovo
Acer

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.

Jätä kommentti