Gmailin IMAP, POP ja SMTP asetukset

Muissa kuin Gmail-asiakkaissa Gmail tukee tavallisia IMAP-, POP- ja SMTP-protokollia.

Saapuvien viestien asetukset

IMAP-palvelin on imap.gmail.com ja se käyttää porttia 993.

POP-palvelin on pop.gmail.com ja se käyttää porttia 995. Se vaatii SSL:n.

Lähtevät asetukset

Lähtevän postin SMTP-palvelin on smtp.gmail.com, ja se vaatii TLS:n.

Käytä porttia 465 tai porttia 587, jos asiakasohjelmasi alkaa pelkkää tekstiä ennen STARTTLS-komennon antamista.

IMAP-, POP- ja SMTP-protokollat käyttävät SASL-standardia (Simple Authentication and Security Layer) alkuperäisten IMAP AUTHENTICATE-, POP AUTH- ja SMTP AUTH -komentojen kautta käyttäjien todentamiseen. SASL XOAUTH2 -mekanismin avulla asiakkaat voivat tarjota OAuth 2.0 -tunnistetietoja todennusta varten.

lähde: GOOGLE

burrel s12 hd sms ii ei lähetä

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.

Jätä kommentti