kannettava tietokone tarjous 2023 | edulliseen hintaan

Paras kannettava tietokone tarjous jatkaa tämän koulun alkukauden aikana alennuksilla. Nykypäivän parhaiden kannettavien tietokoneiden hinnat laskevat massiivisesti Amazonissa, Best Buyissa, Walmartissa ja muissa jälleenmyyjissä. PC-valmistajat Dell, HP, Lenovo ja Microsoft tarjoavat myös vahvoja tarjouksia valituista kannettavista tietokoneista.

Halusitpa sitten uuden kannettavan tietokoneen tai varaosan, voit hyödyntää monia kannettavia tarjouksia ja myyntiä. Monet suosikkikannettavistamme, kuten Dell XPS 13 ja Apple M1 -käyttöiset MacBook Air- ja MacBook Pro -koneet, kokevat tällä hetkellä huomattavia hinnanalennuksia.

Etsitpä sitten parasta kannettavaa yliopistoon, yrityskannettavaa tai monipuolista 2-in-1-laitetta, meiltä löydät kaiken. Lisäksi kannattaa harkita, kannattaako ostaa käytetty kannettava tietokone

Parhaista alle 200 euron kannettavista alle 2500 euron koneisiin, tässä on kannettava tietokone tarjous, jonka voit saada juuri nyt.

edullisen kannettavan tietokoneen tarjous

Apple MacBook Pro 14 tuuman M1 Pro kannettava tietokone

Apple MacBook Pro 14 tuuman M1 Pro kannettava tietokone
 
 
Tässä 14 tuuman MacBook Prossa on Apple M1 Pro 10-ytiminen CPU ja 16-ytiminen GPU-siru, 16 Gt RAM-muistia ja 1 Tt SSD-tallennustilaa. Toisin kuin MacBook Air (avautuu uuteen ikkunaan), tässä Pro-mallissa on tuulettimet, hieman parannettu akun käyttöikä ja se painaa vain 0,11 kg ylimääräistä verrattuna – vaikka vuoden 2021 iteraatio eliminoi kiistanalaisen kosketuspalkin.
 

Asus ZenBook OLED UM325UA-PURE10 13,3″ Ryzen 7 5700U 16GB RAM 512GB SSD kannettava tietokone

Asus ZenBook OLED UM325UA-PURE10 Ryzen 7 kannettava tietokone
Asus ZenBook OLED UM325UA-PURE10 13,3″ Ryzen 7 5700U 16 Gt RAM 512 Gt SSD
Täysi tähti 1 täysi tähti 2 täysi tähti 3 täysi tähti 4 tyhjä tähti 5
 
Näytön koko: 13,3 tuumaa, RAM-muisti: 16 Gt, Prosessorin malli: AMD Ryzen 7 5700U

Gateway Elite 2-in-1 Touch -kannettava kynällä

Gateway Elite 2-in-1 Touch -kannettava kynällä
 
Gateway Elite 2-in-1 -kosketustietokoneessa on 14,1 tuuman FHD-näyttö, 11. sukupolven Intel Core i7 -suoritin ja 256 Gt:n SSD. Se on kooltaan 12,78 x 8,67 x 0,70 tuumaa ja painaa 3,4 kiloa, joten se on erittäin kannettava. Ja jopa 10 tunnin akunkeston ansiosta voit käyttää sitä töiden suorittamiseen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia latauskaapelin kytkemisestä. Mukana toimitettu kynä miellyttää taiteilijoita ja suunnittelijoita tai niitä, jotka pitävät tablettiasennosta.
 

Lenovo Legion 5 Pro Intel i7 RTX 3070 Ti 240Hz

Lenovo Legion 5 Pro Intel i7 RTX 3070 Ti 240Hz kannettava tietokone
 
 
Pelaa Lenovo Legion 5 Prolla. RTX 3070 Ti on grafiikkasuorittimen peto, jonka avulla voit pelata korkealaatuisia pelejä ultra-asetuksissa. Sen 12. sukupolven i7-suoritin puolestaan ​​pitää asiat sujuvana pelisessioiden ulkopuolella ja antaa sinun tehdä monia asioita kuin mestari. Älä unohda 2 560 x 1 600 WQHD+ -näytön resoluutiota ja 240 Hz:n muuttuvaa virkistystaajuutta, mikä varmistaa, että jokainen näyttö näyttää upealta.
 
 
 

burrel s12 hd sms ii ei lähetä

Minkä merkkinen kannettava tietokone on paras?

Dell. Jos etsit tuotemerkkiä, joka kehittää kannettavia tietokoneita kaikkiin käyttötarkoituksiin, kuten pelaamiseen, ohjelmointiin, päivittäisiin tehtäviin ja moniin muihin, voit katsoa Delliä.
Lenovo.
MSI.
Samsung.
Apple. 2022 Apple MacBook Air kannettava tietokone, jossa on M2-siru.
HP
Acer

 
Yhteenvetona voidaan todeta, että kannettava tietokone tarjous on kehittynyt nopeasti ja jatkuvasti, kun elämäntyylimme on muuttunut siten, että ihmiset eivät enää pysy työpöydän takana. Tämän seurauksena tarvitsimme laitteita, jotka sopivat nopeatempoiseen ja mobiilielämäämme. Kannettavat tietokoneet eivät ole koskaan olleet houkuttelevampia kuluttajille, koska ne tarjoavat nyt upeita prosessoreita, jotka ovat verrattavissa pöytätietokoneisiin, jotka tarjoavat samalla myös siirrettävyyden.
 
 
 

Mikä kannettava tietokone on paras pelaamiseen?

Nämä ovat joitakin tekijöitä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon pelikannettavaa ostaessasi: GPU (Graphics Processing Unit) – valitse AMD Radeon ja NVIDIA GeForce ja vastaavat, CPU sujuvan suorituskyvyn varmistamiseksi – valitse Intel, AMD ja vastaavat, RAM – RAM-muistin määrä on tärkeä sujuvan pelaamisen kannalta. Valitse kannettavat tietokoneet, kuten Acer Predator Helios 300 Core i7 7th Gen, MSI CX Core i7 7th Gen, Lenovo Legion Core i7 7th Gen ja muut.

Mikä on paras kannettava tietokone edulliseen hintaan?

Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 5 Hexa Core 5500U – (16 GB/512 GB SSD/Windows 11 Home) 14ALC7 Ohut ja kevyt… ASUS Vivobook Ultra 14 (2022) Core i5 11th Gen – (16 GB/512 GB SSD/Windows 11 Home) K413EA-EB522WS Thi… ASUS VivoBook 14 (2021) Celeron Dual Core – (4 GB/256 GB SSD/Windows 11 Home) X415MA-BV011W Ohut ja kevyt

Mikä kannettava tietokone on parempi Lenovo tai HP?

Kumpi merkki on parempi, HP vai Lenovo? Lenovon kannettavat tietokoneet ovat parhaita verrattuna HP:n kannettaviin tietokoneisiin, koska ne tarjoavat hyvää vastinetta rahalle. Lenovon kannettavat tietokoneet ovat laadultaan kunnollisia, mutta HP:n kannettavat tietokoneet ovat kuitenkin parempia laadukkaiden komponenttiensa puolesta, mutta ne ovat kalliimpia kuin Lenovon kannettavat tietokoneet.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.

Jätä kommentti