s market outokumpu | aukioloajat, tarjoukset

etsii ohjetta s market outokumpu autan sinua saamaan sen

Syyskuun satokausi Porkkana, palsternakka, punajuuri, fenkoli, vesimeloni, kurpitsa ja omena ja kuukauden yrtti on meirami

Me olemme mukana FASD-päivässä. Päivän tarkoitus on muistuttaa, ettei raskauden aikaiselle alkoholinkäytölle ole turvarajaa. Alkoholin myynti alkaa siksi huomenna perjantaina 9.9. kello 9.09.

s market outokumpu aukioloajat

Maanantaina klo 7-22
Tiistaina klo 7-22
Keskiviikkona klo 7-22
Torstai klo 7-22
Perjantaina klo 7-22
Lauantaina klo 7-22
sunnuntaina klo 9-22

facebook

s-market mäntyharju

Sylikaupalla uutuuksia Viikonloppuna voi napata herkuksi vaihtoehto Tuplan crispy puffs -pussin tai uusia banaani-jugurtti Fasupaloja

Uusi S-mobiilietu on täällä, voimassa elokuun ajan

Lotus Soft Embo 16rll wc-paperipakkaus hintaan 3,95€.

s market outokumpu jotka tarjoavat kaikki tuotteet parhaaseen hintaan

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.

Jätä kommentti