samsung smart remote kaukosäädin käyttöohje

Etsit  kaukosäädin käyttöohje samsung smart remote -opasta täältä, löydät täydelliset tiedot tästä aiheesta, jotka auttavat sinua ratkaisemaan kaukosäätimen ongelmasi

joten aloitetaan ilman turhaa puhetta ja annetaan ratkaisu ongelmaan

samsung smart remote kaukosäädin käyttöohje

Voit ohjata television toimintoja samsung kaukosäädin käyttöohje. Yhdistä ulkoiset laitteet, kuten näppäimistö, käytön helpottamiseksi.

Akku: DC 3,0 V

Lämpötila-alue: 0 °C ~ 50 °C

samsung smart remote kaukosäädin käyttöohje

Tietoja Samsung Smart Remote Control -kaukosäätimestä (Voice Interaction -versio)

Äänivuorovaikutus on saatavilla Samsung Smart Remote -kauko-ohjaimille, joissa on mikrofoni. Tätä toimintoa ei kuitenkaan ehkä tueta mallista tai maantieteellisestä alueesta riippuen.

FCC-tiedot Käytä Samsung Smart Remote -kaukosäädintä alle 20 metrin päässä televisiosta. Käytettävä etäisyys voi vaihdella langattoman ympäristön olosuhteiden mukaan.

Samsung Smart Remote -kaukosäätimen kuvat, painikkeet ja toiminnot voivat vaihdella mallin mukaan.

Samsung Smart Remote -kaukosäätimen käyttäminen ulkoisen laitteen kautta edellyttää sen asetukset. Lisätietoja on kohdassa ”Ulkoisten laitteiden ohjaaminen Samsung Smart Remote -kaukosäätimellä – yleiskaukosäätimen käyttäminen”.

tämä laite on FCC-tulosten osan 15 mukainen. Toiminta on kahden seuraavan ehdon alaista:

Tämä laite ei saa aiheuttaa haitallista käyttöliittymää ja

Tämän laitteen on hyväksyttävä kaikki vastaanotetut häiriöt, mukaan lukien häiriöt, jotka voivat aiheuttaa ei-toivottua toimintaa.

samsung kaukosäädin äänenvoimakkuus

Ääniohjaus samsung tv?

Ei, se ei ole äänikaukosäädin

Onko tässä kaukosäätimessä Media P -painike äänenvoimakkuuden säätimen alapuolella vai onko siinä valikkopainike äänenvoimakkuuden alapuolella? Onko kuva molempiin suuntiin?

Todellinen kohde on sama kuin ensimmäinen kuva (eli pääkuva), Media p -painiketta ei ole, ja äänenvoimakkuuden alapuolella on valikkopainike.

Kuinka ohjelmoin sen Minulla on Samsung-televisio ja se ei toimi?

Siirry Xfinity-painikkeen ohjeisiin. He opastavat sinut sen läpi.

Kuinka löytää tekstitys samsungin kaukosäätimestä?

Pääset tekstityksiin siirtymällä ensin valikkopainikkeeseen. Etsi sitten esteettömyys ja valitse se. Etsi tekstitys ja valitse se. Sen pitäisi tehdä se.

minkä tahansa samsung hd tv:n kanssa

Perusominaisuudet toimivat kaikissa vuoden 2011 jälkeen valmistetuissa Samsung-televisioissa, mutta kaukosäätimestä saattaa puuttua lisäominaisuuksia (kuten 3D).

jaa näkemyksesi samsung smart remote kaukosäädin käyttöohje jotka auttavat muita pitämään motivaatiota

samsung tv tehdasasetusten palautus

Jätä kommentti