samsung tv tehdasasetusten palautus [ympäri vuoden ja mallit]

Jos sinulla on ongelmia Samsung tv kanssa, yritä palauttaa sen tehdasasetukset. Minkä tahansa Samsung-televisiomallin nollaaminen on melko yksinkertaista ja kestää vain muutaman minuutin. Näin:

Palauta Samsung TV:n tehdasasetukset painamalla kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitsemalla sitten Asetukset > Yleiset > Nollaa (vanhemmissa malleissa valitse Asetukset > Tuki > Itsediagnoosi > Nollaa). Anna suojaus-PIN-koodisi (”0000”). TV sammuu ja käynnistyy uudelleen, jolloin näyttöön tulee alkuasetusnäyttö.

Samsung tv tehdasasetusten palautusohjeet mallivuoden mukaan

Samsung-televisiosi nollaus riippuu Samsung-televisiosi tarkasta julkaisuvuodesta. Olen toimittanut alla vaiheittaiset tehdasasetusten palautusohjeet kaikille mallivuosille!

2019 – Nykyinen

Voit palauttaa nykyisen 2019 Samsung-televisiosi tehdasasetukset painamalla kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitsemalla Asetukset > Yleiset > Palauta. Anna sitten suojaus-PIN-koodisi (”0000”, jos et ole koskaan asettanut sitä). TV sammuu ja käynnistyy uudelleen ja näyttää sitten alkuasetusnäytön.
Jos olet unohtanut television PIN-koodin, voit nollata sen helposti kaukosäätimelläsi.
Kun televisio on päällä, paina seuraavia kaukosäätimen painikkeita näytetyssä järjestyksessä, jolloin PIN-koodisi nollautuu ”0000”.
Samsung Smart Remote -kaukosäätimessä tai -kaukosäätimessä: Paina +/- (äänenvoimakkuus) -painiketta > Äänenvoimakkuuden lisäys > Takaisin > Äänenvoimakkuuden vähennys > Takaisin > Äänenvoimakkuuden lisäys > Takaisin
Vakiokaukosäätimellä: Paina Mykistä > Äänenvoimakkuuden lisäys > Paina RETURN > Äänenvoimakkuuden vähennys > Paina RETURN > Äänenvoimakkuuden lisäys > Paina RETURN

2016-2018

Voit palauttaa 2016–2018 Samsung-television tehdasasetukset painamalla kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitsemalla Asetukset > Tuki > Itsediagnoosi > Palauta. Anna sitten suojaus-PIN-koodisi (”0000”, jos et ole koskaan asettanut sitä). TV sammuu ja käynnistyy uudelleen ja näyttää sitten asetusnäytön.

Mennyt – 2015

Palauta vuotta 2015 edeltävä Samsung-televisiosi tehdasasetuksiin painamalla MENU/123 > VALIKKO > Tuki > Itsediagnoosi > Palauta. Anna sitten suojaus-PIN-koodisi (”0000”, jos et ole koskaan asettanut sitä). TV sammuu ja käynnistyy uudelleen ja näyttää sitten asetusnäytön.

Samsung tv käynnistäminen uudelleen ilman kaukosäädintä

Jos et jostain syystä pääse käsiksi television kaukosäätimeen, voit silti palauttaa Samsung-televisiosi tehdasasetukset.
Voit tehdä tämän etsimällä television virtapainikkeen. Mallistasi riippuen tämä voi olla laitteen oikealla, vasemmalla tai pohjalla.
Kun televisio on päällä, paina television valikkopainiketta ja siirry sitten kohtaan Asetukset > Yleiset > Nollaa.
Jos sinulla on vaikeuksia löytää näitä painikkeita televisiostasi tai jos televisio on asennettu ahtaaseen paikkaan, on muita vaihtoehtoja.
Harkitse ensin USB-näppäimistön kytkemistä suoraan Samsung-televisiosi takaosaan.
Voit sitten käyttää näppäimistöä television navigoimiseen ja tehdasasetusten palauttamiseen.
Toinen vaihtoehto, jos sinulla on Samsung Smart TV, on ladata Samsung SmartThings -sovellus älypuhelimeesi.
Kun olet yhdistänyt television sovellukseen, voit käyttää älypuhelinta kaukosäätimenä!
Viimeinen mahdollisuus on tarttua yleiskaukosäätimeen, joka sattuu makaamaan ympäriinsä, ja syöttää asianmukainen Samsung-koodi, jotta kaukosäädin toimii. Käytä sitten kaukosäädintä käynnistääksesi television uudelleen!
Samsung tv tehdasasetusten palautus on helppo tapa palauttaa televisiosi asetuksiin, jotka se oli, kun toit sen kaupasta tai verkosta.
Se voi olla yksinkertainen ratkaisu useiden ongelmien korjaamiseen, joita saatat kohdata yrittäessäsi käyttää Samsung-televisiota tai suoratoistaessasi muita laitteita.

Jätä kommentti