Burrel Riistakamera Asetukset | Ota hämmästyttävä laukaus

burrel riistakamera asetukset esitetään ensimmäisellä rivillä kamerakuvakkeella. Täällä voit muuttaa kaikkia kuviin ja videoihin liittyviä asetuksia.

burrel riistakamera asetukset

AsetuksetKuvaus
ModeValokuva, video tai valokuva + video.
Valokuvan koko3MP, 5MP, 8MP tai 12MP.
Valokuvan sarjakuvausAseta kuhunkin laukaisuun otettavien kuvien määrä (1-3). kamera lähettää ensimmäisen kuvan.
Videon kokoValitse videon koko QVGA, WVGA, 720p tai 1080p.
Videon pituusValitse videoleikkeen pituus 1-30s.
ÄäniKytke videoääni päälle tai pois päältä.

riistakamera ei lähetä gmailiin

Hei Hans, Google valvoo laitteita ja sijainteja, jotka muodostavat yhteyden tiliin, ja estää uudet laitteet ja sijainnit.

Voit pysäyttää tämän tarkistuksen joksikin aikaa, jotta uusi laite voi muodostaa yhteyden. Sinun on poistettava Captcha ja kirjauduttava sisään Gmail-käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos on tarpeen (yleensä ei ole), syötä vääristyneen kuvan kirjaimet ja paina Jatka. Tämä antaa kymmenen minuuttia aikaa burrel riistakamera rekisteröityä hyväksytyksi yhteydeksi. Huomaa, että sinun on käytettävä tiliä, jota yrität lisätä laitteeseen – jos selain on jo kirjautunut toiseen tiliin, sinun on kirjauduttava ensin ulos. Lisäksi sinun on käynnistettävä laite yhteyden muodostamiseksi kymmenen minuutin kuluessa siitä, kun olet painanut Jatka-painiketta.

burrel s12 hd sms ii ei lähetä

burrel-riistakameran päivitys

Tarkista uusimmat burrel riistakameran laiteohjelmistopäivitykset:

https://support.burrelcameras.com

Millä asetuksella burrel polkukameran pitäisi olla?

Tämä on yleisin ja perusasetus, joka kaikissa riistakameroissa on. Tämä tila ottaa stillkuvia eläimistä sekä päivällä että yöllä, kun kameran edessä tapahtuu liikettä.

Mikä on hyvä PIR-asetukset burrel riistakamera?

Laadukkaissa kameroissa on yleensä 48 asteen PIR-kulma. Tämän ansiosta nämä kamerat voivat ottaa kuvia lähes kaikesta, mikä kulkee niiden näkökentässä, puhumattakaan nopeasti kuvan läpi liikkuvista eläimistä.

Jätä kommentti