mikä kannettava tietokone lukioon

Etsitpä sitten Windows-, Chrome- tai MacOS-käyttöjärjestelmää, tässä on muutamia hyviä budjettiystävällisiä vaihtoehtoja lukiolaisellesi.

Kannettavat tietokoneet ovat opiskelijoille välttämättömiä – monet koulut jopa vaativat niitä nykyään. Kannettava tietokone on lukiolaisellesi välttämätön apuväline, joka auttaa luennoilla ja projekteissa, opiskelussa ja kotitehtävissä. Mutta parhaimmilla kannettavilla on hintalappu. Siksi olemme keränneet yhteen valintamme parhaista kannettavista tietokoneista lukiolaisille.

Olemme käsitelleet vaihtoehtoja kaikista tärkeimmistä käyttöjärjestelmistä ja tuotemerkeistä, mukaan lukien MacOS, Windows ja ChromeOS. Toki monet kannettavat tietokoneet sopivat hyvin oppilaallesi, mutta nämä suositukset on valittu luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja suorituskyvyn perusteella.

mikä kannettava tietokone lukioon ?

Apple MacBook Air M1 on meidän valintamme parhaasta kannettavasta tietokoneesta lukiolaisen koulutyön tekemiseen. Siinä on erinomainen arjen suorituskyky, pitkä akun kesto ja se on kevyt. HP Pavilion Aero 13 on edullisin valinta, sillä sen lähtöhinta on 800 dollaria, mutta se on säännöllisesti myynnissä paljon halvemmalla.

paras kannettava tietokone opiskelijalle

Saako lukiossa käyttää omaa konetta?

Tuo oma kannettava tietokone Kouluissa kielletään usein laitteet nuoremmilta oppilailta, mutta vanhemmat oppilaat saavat tuoda elektroniikkaa luokkaan. BYOD-vaihtoehto otetaan yleensä käyttöön jossain kahdeksannen ja kymmenennen luokan välillä, vaikka joissakin kouluissa vain ylemmät luokkalaiset saavat tuoda henkilökohtaisia laitteita luokkaan.

Pitääkö lukioon ostaa oma tietokone?

Omien kannettavien tietokoneiden tuomista koskevista käytännöistä on hyötyä työpaikoilla. BYOD-käytäntöjen ansiosta voit esimerkiksi käyttää henkilökohtaista tietokonettasi, joka saattaa olla sinulle tutumpi kuin uusi työtietokone. Monet pitävät siitä, että samalla tietokoneella voi tehdä sekä työtä että henkilökohtaisia asioita saumattomasti.

Minkä tietokoneen saa lukiosta?

Acer Aspire 5 – Acer Chromebook Spin 311 (2021) – HP Chromebook 14 (2021) – Asus ZenBook 13 (2021) – Microsoft Surface Go 2 – Applen MacBook Air M1.

Onko Macbook hyvä lukioon?

Paras vastaus: Mikä tahansa MacBook on erinomainen työkalu useimmille opiskelijoille. Lukio-opiskelijoille MacBook Air on loistava valinta, sillä siinä on tasapainoisesti mukana kannettavuuden, kohtuullisen tehon ja akun keston välillä.

Onko Chromebook Hyvä lukioon?

Chromebook on hyvä valinta opiskelijalle, joka käyttää tietokonetta ensisijaisesti verkkoselaamiseen, tekstinkäsittelyyn tai video- ja audiosuoratoistoon. Tallennustila ei ole ongelma, jos Googleen keskittyvät opiskelijat voivat tallentaa tiedostonsa Driven avulla. He voivat myös käyttää SD-kortteja ja USB-asemia asiakirjojensa säilyttämiseen.

Mikä kä pitää olla että pääsee lukioon?

Vähintään 8 Gt RAM-muistia ja uudempi prosessori olisi suositeltavaa Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmiin riippumatta siitä, minkä tietokoneen ostat, ja vähintään 128 Gt tallennustilaa, mutta jos ostat useammaksi vuodeksi, ajattele vähintään 256 Gt tai 512 Gt.

Paras kannettava tietokone opiskelijoille

täällä olemme antaneet listan paras kannettava tietokone opiskelijoille

Mikä tietokone AMK?

Apple MacBook Air M1

Huolimatta uuden isomman ja paremman M2 MacBook Airin saatavuudesta M1 MacBook Air (yksi ensimmäisistä, joka siirtyi Intelin piipiiristä Applen piipiiriin) on edelleen käytössä, ja se on hyvä asia. Applen perustason kannettava tietokone on edelleen suosituksemme MacOS-kannettavaksi päivittäiseen peruskäyttöön. Sen suorituskyky on loistava ja akun kesto pitkä – jopa 18 tuntia – ja se on hyvä valinta kouluun ja viihdekäyttöön missä tahansa.

HP Chromebook x360 14c

Jos olet kyllästynyt käyttämään koulun antamaa Chromebookia ja sen pientä 11,6 tuuman näyttöä, tämä HP Chromebook on oikea valinta. Se on noin 0,75 tuumaa leveämpi kuin premium-luokan 13,3-tuumainen malli, mutta tämä lisäleveys helpottaa työskentelyä kahdessa vierekkäisessä ikkunassa. Kaksi yhdessä -rakenteen ansiosta voit käyttää sitä myös tablettina (vaikka se onkin hieman raskas käsikäyttöön). Voit myös telakoida sen, liittää ulkoisen näppäimistön ja hiiren ja käyttää sitä pienenä monitoimitietokoneena.

kannettava tietokone tarjous 2023

Mitä tietokoneen ominaisuuksia tarvitsen koulua varten?

Vähintään Intel Core i5 -suoritin (mieluiten i7).
Windows 10 tai 11.
16 Gt RAM-muistia.
500 Gt:n kiintolevy.
Langaton verkkosovitin (internetiä varten)
Kolmen vuoden takuu (suositeltava)
Arvioitu kokonaiskustannus: Näillä ominaisuuksilla varustettujen kannettavien tietokoneiden hinta voi vaihdella 300-1 200 euron välillä.

Onko kannettava tietokone välttämätön lukiolaisille?

Kyllä, lukiolaiset tarvitsevat kannettavia tietokoneita. Vaikka tietokoneen omistaminen ei ole pakollista, se on lukiossa tarpeen monista syistä. Se on välttämätön lukemiseen, tehtävien palauttamiseen, kouluprojektien tekemiseen ja moniin muihin kouluun liittyviin tehtäviin. Puhumattakaan siitä, että se tarjoaa joustavuutta nopeaan tutkimukseen.

Jätä kommentti