mikä on hyvä kannettava tietokone?

Vuoden 2023 hyvä kannettava tietokone voi olla eri merkkien, hintojen ja ominaisuuksien valikoimissa. Täältä löydät loput parhaista kannettavista tietokoneista, Windows 10 -liiketoimintakannettavat, pelikannettavat, Chromebookit, koulukannettavat ja 2-in-1-muunnettavat.

Tässä on luettelo vuoden 2023 parhaista kannettavista tietokoneista, josta on hyvä aloittaa, ja jossa on parhaimmat valintamme eri tuotemerkkien, käyttöjärjestelmien, budjettien ja luokkien välillä. Intel, AMD ja Nvidia ilmoittivat hiljattain uusista prosessoreista ja grafiikkapiireistä vuodelle 2023, ja uusia kannettavia tietokonemalleja, joissa nämä piirit ovat mukana, on tulossa pian.

Lisäksi Apple päivitti 14- ja 16-tuumaiset MacBook Pro -tietokoneensa uusimmilla M2-prosessoreilla; jälkimmäinen on nyt listallamme vuoden 2023 parhaana MacBook Pro -tietokoneena.

mikä on hyvä kannettava tietokone 2023 ?

Nykyinen valintamme vuoden 2023 parhaaksi kannettavaksi tietokoneeksi on MacBook Air. Se on laite, joka tekee lähes kaiken oikein. Vaikka se ei todellakaan ole täydellinen, siinä ei ole suuria puutteita. Se on loistava valinta tuottavuuteen, selaamiseen ja jopa kevyeen pelaamiseen.

Apple MacBook Air (M2, 2022)

Pourquoi nous l’avons choisi

Le MacBook Air (M2, 2022) associe le design révolutionnaire de l’ultraportable Air aux améliorations en termes de performances et d’autonomie de la puce M2 d’Apple, le tout dans un châssis en aluminium ultrafin qui pèse moins de 3 livres. L’écran Retina de 13 pouces est superbe, le clavier et le trackpad sont solides, et Touch ID offre une sécurité transparente et pratique pour le portable Mac le plus abordable d’Apple.

La puce M2 d’Apple ne manque pas d’atouts, avec des performances amplement suffisantes pour une utilisation quotidienne et même pour l’édition multimédia, mais elle le fait en consommant peu d’énergie et en fonctionnant silencieusement – il n’y a pas de ventilateur bruyant dans l’Air, et les performances restent de premier ordre. Le M2 Air offre de grandes capacités et une autonomie décente, ce qui en fait le choix idéal pour les fans d’Apple comme pour les réfugiés de Windows.

À qui s’adresse-t-il ?

Si vous êtes un inconditionnel d’Apple, ou si vous êtes simplement ambivalent à l’égard de Windows, le MacBook Air M2 d’Apple est l’ordinateur portable d’usage général que nous recommandons. Mais ce n’est pas l’ordinateur portable Mac le moins cher ; ce serait la version M1 du MacBook Air, qui commence à 999 $ et qui pourrait être un meilleur choix si vous privilégiez l’économie d’argent aux avantages supplémentaires que le M2 offre.

PROSCONS
Upea, ohut muotoiluLyhyempi akun kesto kuin 2020 M1 MacBook Airissa
Suurempi, elinvoimaisempi 13,6 tuuman näyttöKameran lovi tunkeutuu näyttöpaneeliin
Useita värivaihtoehtojaRajoitettu kahteen USB-C/Thunderbolt 4 -porttiin (tosin MagSafe-liitäntä lieventää tilannetta osittain).
M2-siru tarjoaa erinomaista suorituskykyä

Dell XPS 13

paras dell kannettava tietokone

Le Dell XPS 13 est un éternel favori pour sa taille, son poids, ses performances et son apparence générale. Pour 2022, Dell a rendu le XPS 13 encore plus petit et plus léger, a conservé son prix de départ de moins de 800 euros et a ajouté les derniers processeurs Intel de 12e génération. Le design est toujours aussi réussi (bien qu’il n’y ait pas de prise casque ; un adaptateur USB-C est inclus à la place) et l’autonomie de la batterie est longue.

Asus ROG Zephyrus G15

Asus Zephyrus G15 on paras pelikannettava, jonka voit ostaa

Paras pelikannettava

Hieman yli neljä kiloa painava Zephyrus G15 on yksi kevyimmistä 15-tuumaisista pelikannettavista, joita voit ostaa. Et kuitenkaan tingi suorituskyvystä kannettavuuden vuoksi. G15:ssä käytetään AMD:n ja Nvidian parhaita mobiilisiruja, ja se on yhdistetty nopeaan 165 Hz:n QHD-näyttöön. Testauksessamme järjestelmä suoriutui jopa kovimmista AAA-nimikkeistä QHD-tarkkuudella.

Lähes kaikki muukin G15:ssä on loistavaa: äänentoisto kuulostaa hyvältä, näppäimistö ja kosketuslevy ovat markkinoiden parhaita, porttivalikoimassa on lähes kaikki tarvitsemasi, ja akku kestää yli kahdeksan ja puoli tuntia latauksella. Jos etsit tehokasta pelikonetta, joka toimii erinomaisesti myös päivittäisenä kuljettajana, Zephyrus G15:n pitäisi olla listasi kärjessä.

kannettava tietokone tarjous

Windows vs. ChromeOS vs. macOS: Mikä käyttöjärjestelmä kannattaa hankkia?

ChromeOS-käyttöjärjestelmään perustuvat kannettavat tietokoneet ovat nykyään ensisijaisia vaihtoehtoja edullisille Windows-kannettaville. Chromebook voi olla hyvä ja arvokas valinta sellaiselle, joka tarvitsee kannettavan tietokoneen vain elokuvien katseluun, tekstidokumenttien luomiseen, sähköpostien kirjoittamiseen ja peruslaskentataulukoiden käsittelyyn. Chromebookissa kannettavan tietokoneen tärkeimmät ominaisuudet ovat kunnollinen näyttö ja mukava näppäimistö, sillä Google Driven kaltaiset pilvipalvelut hoitavat suurimman osan tallennus- ja käsittelytarpeista. Ja jos vaadit edelleen tärkeimpiä mukavuuksia, löydät nykyään yhtä helposti keskitason Chromebookeja, joissa on Full HD (1080p) -näytöt ja mukavat näppäimistöt, kuin halpisluokan Chromebookejakin.

Mitkä ovat hyvän kannettavan tietokoneen ominaisuudet?

USB-portti. USB Type-C tarjoaa nopeutta ja toiminnallisuutta.
Näyttö. OLED-näyttö näyttää paremmat kuvat kuin tosielämässä.
Kosketusnäyttö. Tekee käyttöliittymästä yksinkertaisemman ja helpottaa käyttöä.
2-in-1-tietokoneet. Seuraavan sukupolven kannettavat tietokoneet, jotka voidaan taittaa litteiksi ja jopa irrottaa tabletiksi.
Wi-Fi.
Grafiikka.

Mitä kannettavaa tietokonetta ostaessani minun pitäisi etsiä?

Koko. Yksi kannettavan tietokoneen parhaista ominaisuuksista on sen kyky sujahtaa kannettavan tietokoneen laukkuun ja matkustaa maailmalla mukanasi. …
RAM-MUISTI.
Näytön laatu.
Akun kesto.
Säilytys.
USB 3.0 -portit.

Kuinka monta gigatavua on paras kannettavalle tietokoneelle?

Peruslaskentaan tarvitaan vähintään 2 gigatavua, ja vähintään 12 gigatavua suositellaan, jos käytät grafiikkaa ja edistynyttä valokuva- tai videoeditointia. Useimmissa kannettavissa tietokoneissa on esiasennettuna 4 Gt-12 Gt, ja joissakin jopa 64 Gt. Jos luulet tarvitsevasi myöhemmin enemmän muistia, valitse malli, jossa voit laajentaa RAM-muistia.

Kuinka paljon RAM-muistia todella tarvitsen?

Kuinka paljon RAM-muistia tarvitset? Yleensä suosittelemme 8 Gt RAM-muistia tietokoneen satunnaiseen käyttöön ja internetin selaamiseen, 16 Gt taulukkolaskentaohjelmiin ja muihin toimisto-ohjelmiin ja vähintään 32 Gt pelaajille ja multimedian luojille. Tietokoneen käyttötapa vaikuttaa siihen, kuinka paljon RAM-muistia tarvitset, joten käytä tätä ohjeena.

Kumman yrityksen kannettava tietokone kestää kauemmin?

Apple on yksi luotettavimmista, ellei jopa luotettavin teknologiamerkki. Se valmistaa hyvin rakennettuja kannettavia tietokoneita, jotka kestävät vuosia. Vaikka Applen MacBookit ovat hintaluokassa korkeammalla, ne kestävät vuosia ilman merkittävää suorituskyvyn laskua.

Jätä kommentti