Counter Strike 2 Julkaisupäivä lähestyy Devs testaa Source 2

Siitä lähtien, kun huhut ilmaantuivat, että Counter-Strike 2 saattaisi ilmestyä tässä kuussa, CS:GO-harrastajat ovat etsineet jokaista Steam-päivitystä etsien vihjeitä sen julkaisusta. Heidän sinnikkyytensä näyttää kannattaneen, sillä kehitystiimi testaa ilmeisesti Counter-Striken Source 2 -versiota, mikä yleensä tarkoittaa, että julkaisu on lähellä.

Verkkoetsivät ovat tutkineet huolellisesti jokaisen palvelinpäivityksen ja koodirivin, jopa muiden pelien päivitykset, kuten hiljattain julkaistun Dota 2 -korjauksen, saadakseen tietoa Counter-Strike 2:sta. Eilen he löysivät kultaa, kun he huomasivat, että CS:GO:n kehittäjien esijulkaisuhaaraan oli lisätty viittauksia Source 2:een. Tämä viittaa siihen, että tiimi valmistautuu julkaisemaan Source 2 -päivityksen hyvin pian.

Tyypillisesti kaikki tähän testihaaraan tehdyt muutokset lisätään live-peliin päivän tai kahden sisällä. Tämän päivityksen laajuuden vuoksi voi kuitenkin kestää kauemmin varmistaa, että kaikki toimii tarkoitetulla tavalla.

Vaikka mitään takeita ei olekaan, se on positiivinen merkki siitä, että Counter-Strike 2 voidaan julkaista ensi viikon aikana. Yleensä CS:GO:n päivitykset julkaistaan loppuviikosta, mutta Valven kohdalla aiemmat mallit eivät välttämättä määrää, mitä he tekevät.

Vaikka CS2:sta ei olekaan virallista vahvistusta, lukuisat vuodot ja raportit viittaavat siihen, että se on todellinen ja julkaistaan pian. Vaikka Counter-Strike 2:lla on paljon korjattavaa, fanien odotukset ovat korkealla, ja tämä voisi olla Valvelle täydellinen tilaisuus viedä Counter-Strike uuteen suosioon.

+ posts

Hei minun itse Sanna Väisänen, joka on ammatillinen lääkäri, mutta olen intohimoisesti sisällön kirjoittaminen ja minulla on kokemusta tästä, joten päätin tehdä aloittaa urani kirjoittaa ja aloin jakaa tietoa opas ihmisille kiitos teille.
Minun intohimoni kirjoittaa teknologian ja tieteen, joten olen aina lukea paljon pois kirjoja ja resursseja jakaa hyvää sisältöä käyttäjän kanssa.
onderwijs - Aalto Universiteit

Jätä kommentti