Google Pixel 8 Pro renderöi vuotaa, Pixel Fold ja Pixel 7a saapuvat huhujen mukaan kesäkuussa

Google Pixel 8 Pron CAD-pohjaiset renderöintikuvat ovat ilmestyneet verkkoon, ja ne osoittavat, että sen suunnittelukieli on samanlainen kuin edeltäjänsä. Vaikka näiden renderöintien osalta on vielä aikaista, sillä puhelimen julkaisu on suunniteltu lokakuulle, Google saattaa paljastaa sen I/O-kehittäjäkonferenssissaan 10. toukokuuta, kuten se teki Pixel 7 -sarjan kanssa viime vuonna.

Pixel 7 Pro -malliin verrattuna Pixel 8 Prossa on pyöristetyimmät kulmat ja vähemmän laatikkomainen ulkonäkö. Myös kamerasaari on erilainen, sillä kaikki kolme kameraa on sijoitettu samaan soikeaan aukkoon metallissa. Salaman alla on myös uusi sensori, jonka käyttötarkoitusta ei tosin tiedetä.

Pixel 8 Pron odotetaan olevan kooltaan 162,6 x 76,5 x 8,7 mm ja näytön koko on 6,52 tuumaa. Sen voimanlähteenä toimii tuleva Googlen Tensor G3 SoC, jonka spekuloidaan perustuvan Samsungin julkistamattomaan Exynos 2300:een, joka käyttää 3 nm:n valmistusprosessia, mikä mahdollisesti parantaa sekä suorituskykyä että tehokkuutta Tensor G2:een verrattuna.

Lisäksi Pixel 7a mid-ranger on vuotanut kahdesti kahden viime päivän aikana, ja sen huhutaan ilmestyvän kesäkuussa. Se tulee saataville Arctic Blue-, Carbon- ja Cotton-väreissä sekä mahdollisena Jade-vaihtoehtona, kun taas Pixel Fold tulee saataville Carbon- ja Porcelain-sävyissä. Pixel Foldin hinnaksi odotetaan noin 1 700 euroa, kun taas Pixel 7a maksaa noin 500 euroa. Molemmat laitteet kerrotaan julkistettavan Googlen I/O-kehittäjäkonferenssissa.

Lähde 1
lähde 2 molemmat saksaksi

+ posts

Hei minun itse Sanna Väisänen, joka on ammatillinen lääkäri, mutta olen intohimoisesti sisällön kirjoittaminen ja minulla on kokemusta tästä, joten päätin tehdä aloittaa urani kirjoittaa ja aloin jakaa tietoa opas ihmisille kiitos teille.
Minun intohimoni kirjoittaa teknologian ja tieteen, joten olen aina lukea paljon pois kirjoja ja resursseja jakaa hyvää sisältöä käyttäjän kanssa.
onderwijs - Aalto Universiteit

Jätä kommentti