Google tuo tekoälypohjaisia ominaisuuksia Docs ja Gmailiin

Google esittelee tekoälyavusteisia toimintoja Google Workspaceen, mikä helpottaa käyttäjien kirjoittamista nopeilla luonnosten luonti- ja muokkausominaisuuksilla, jotka virtaviivaistavat kirjoittamisprosessia.

Google tuo generatiiviset tekoälyominaisuudet Google Cloudiin, jotta kehittäjät ja organisaatiot voivat käyttää niitä helposti yritystason turvallisuudella ja yksityisyydellä.
Google Workspacen uudet tekoälypohjaiset ominaisuudet virtaviivaistavat kirjoittamisprosessia.
PaLM API ja MakerSuite antavat kehittäjille mahdollisuuden prototyypittää ideoitaan nopeasti ja rakentaa Googlen parhaiden kielimallien pohjalta.

Google on hiljattain paljastanut suunnitelmansa tarjota generatiivisen tekoälyn edut kehittäjille ja yrityksille Google Cloud- ja MakerSuite-alustojensa kautta. Lisäksi se on ilmoittanut lisäävänsä uusia tekoälyyn perustuvia ominaisuuksia Google Workspaceen.

Googlen blogikirjoituksen mukaan yhtiö on panostanut tekoälyyn jo useiden vuosien ajan ja on päättänyt tuoda tämän teknologian kaikkien saataville. Se on saavuttanut tämän tavoitteen eri keinoin, kuten julkaisemalla tutkimusta ja luomalla hyödyllisiä tuotteita.

Suositeltava kuva: JRdes/Shutterstock

Uusia generatiivisia tekoälyominaisuuksia Workspacessa

Ottamalla käyttöön kehittyneitä tekoälyyn perustuvia ominaisuuksia Google Workspacessa Google yksinkertaistaa käyttäjiensä kirjoittamisprosessia. Yksi tällainen ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda nopeasti luonnoksen Gmailissa tai Google Docsissa kirjoittamalla haluamansa aiheen.

Luonnoksen luomisen jälkeen käyttäjät voivat helposti tarkentaa sitä tekemällä muutoksia sen pituuteen, sävyyn tai muihin ominaisuuksiin varmistaakseen, että se vastaa heidän ammatillisia tarpeitaan.

Geneeristen tekoälyominaisuuksien tuominen Google Cloudiin

Google tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa ja muokata omia mallejaan ja sovelluksiaan generatiivisen tekoälyn avulla tarjoamalla Google Cloudin kautta pääsyn Googlen tekoälymalleihin, mukaan lukien PaLM.

Tukeakseen kehittäjiä ja organisaatioita yritystason tietoturvan, yksityisyyden ja turvallisuuden avulla Google on sisällyttänyt generatiiviset tekoälyominaisuudet Cloud AI -portfolioonsa.

Uudet tekoälykumppanuudet ja -ohjelmat

Google laajentaa tekoälyekosysteemiään ja erikoistuneita ohjelmia teknologiakumppaneille, tekoälyyn keskittyneille ohjelmistotoimittajille ja startup-yrityksille.

Luotettavat testaajat voivat käyttää Vertex AI:tä Generative AI -tuella ja Generative AI App Builderia tästä päivästä alkaen.

Yhteenvetona

Kun Google Cloudissa on otettu käyttöön uusia generatiivisia tekoälyominaisuuksia, kuten PaLM API ja MakerSuite, sekä lisätty tekoälyä tukevia ominaisuuksia Google Workspaceen, käyttäjillä on nyt uusi mahdollisuus tutkia ja prototyypittää generatiivisia tekoälysovelluksia virtaviivaisemmin.

+ posts

Hei minun itse Sanna Väisänen, joka on ammatillinen lääkäri, mutta olen intohimoisesti sisällön kirjoittaminen ja minulla on kokemusta tästä, joten päätin tehdä aloittaa urani kirjoittaa ja aloin jakaa tietoa opas ihmisille kiitos teille.
Minun intohimoni kirjoittaa teknologian ja tieteen, joten olen aina lukea paljon pois kirjoja ja resursseja jakaa hyvää sisältöä käyttäjän kanssa.
onderwijs - Aalto Universiteit

Jätä kommentti