Pokémon Go Elite Raids, selitetty

Pokémon Go:n raid-järjestelmä tarjoaa jännittävän pelikokemuksen, mutta nyt on vielä enemmän eksklusiivisia raideja, joihin pääsee käsiksi vain tietyissä olosuhteissa, eli niin sanottuja Elite-raideja.

Nämä erikoisratsiat järjestetään tiettyinä aikoina ja päivämäärinä, ja ne tarjoavat harvinaisia Pokémoneja, joita ei löydy muualta. Tällä hetkellä vain kolme Pokémonia on vahvistettu Elite Raideihin: Hoopa Unbound (joka debytoi lokakuussa 2022), Regidrago (maaliskuussa 2023) ja Regieleki (huhtikuussa 2023).

Kun Elite Raidit on ajoitettu, raid-munat, joissa on 24 tunnin ajastimet, näkyvät tunnin yläpuolella. Nämä raidit löytyvät vain EX-kuntosaleilta, joissa aiemmin järjestettiin EX-raideja. Ei ole tiedossa, palaavatko EX-raidit vai onko Elite-raidien tarkoitus korvata ne.

Miten teen eliittiraidin?

Osallistuaksesi Elite-raidiin, mene yksinkertaisesti EX-salille pian munan kuoriutumisen jälkeen ja liity raidiin tavalliseen tapaan. Muista, että Elite-ryaideja ei voi tehdä etänä, ja voit käyttää vain Premium- tai ilmaisia oransseja raid-passeja, et etäraid-passeja.

Elite-raid-munat kuoriutuvat klo 11, 14 ja 17 paikallisen aikavyöhykkeesi mukaan, ja raid on käytettävissä 30 minuuttia kuoriutumisen jälkeen.

On suositeltavaa käydä suosituilla paikallisilla Pokémon Go -alueilla, kuten ostoskeskuksissa tai puistoissa, ennen näitä aikoja löytääkseen ryhmän, johon liittyä. Voit myös käyttää paikallisia Pokémon Go Discord-palvelimia koordinoidaksesi toimintaa muiden pelaajien kanssa.

Kuinka vaikea on eliittihyökkäys?

Vaikka näiden ryöstöretkien vaikeustaso voi vaihdella kohde-Pokémonista riippuen, ne eivät ole luonnostaan haastavampia kuin tason viisi ryöstöretket. Niissä on kuitenkin normaalia enemmän HP:tä. Toisin kuin Primal Reversion -raidit, jotka vaativat tavallista enemmän osallistujia, asiantuntijalähteet, kuten LeekDuck, ovat ilmoittaneet, että Regidragon voi hoitaa kahdesta viiteen pelaajan ryhmä, riippuen heidän voimatasostaan ja mukanaan tuomista vastuksista.

Siitä huolimatta on silti ratkaisevan tärkeää tuoda mukanaan sopivia laskureita ja osallistua ponnistukseen, jotta se olisi helpommin hallittavissa kaikille osallistujille.

Jätä kommentti