Roku Drops Slip traileri

MAALISKUU 11 : Roku julkaisee trailerin minisarjalle nimeltä Slip, joka on näyttelijä ja ohjaaja Zoe Lister Jonesin uusin luomus.

Minisarjan pääosissa nähdään Zoe Lister Jones, Tymika Tafari, Whitmer Thomas, Amar Chadha-Patel ja Emily Hampshire.

Sarja pyörii Maen ympärillä ja hänen surrealistisella matkallaan rinnakkaisuniversumeissa, naimisissa eri ihmisten kanssa, yrittäen löytää tien takaisin kumppaninsa ja lopulta itsensä luo.

Mae työskentelee taidemuseossa ja on asunut Elijahin kanssa kolmetoista vuotta. Vaikka heidän välillään on yhä rakkautta, romantiikkaa ei juuri löydy, ja he ovat ajautuneet umpikujaan Elijahin halutessa lasta ja Maen ollessa huolissaan.

Kun Mae ”lipsahtaa” ja harrastaa yhden yön suhdetta Ericin kanssa, hän herää seuraavana aamuna paniikissa tajutakseen, että hän on jotenkin joutunut rinnakkaisuniversumiin, jossa hän ja Eric ovat nyt naimisissa ja kaikki jäljet hänen elämästään Elijahin kanssa on pyyhitty pois.

Tuottaja on Karen Harnisch, ja sen ovat tuottaneet Ro Donnelly, David Fortier, Dakota Johnson, Nick Nantell, Katie O’Connell ja Ivan Schneeberg. Sarjan suoratoisto alkaa 21. huhtikuuta 2023!

Jätä kommentti