joukkue takana smarket.info

Olemme rakennus https://smarket.info, joka tarjoaa käyttäjille oikeaa tietoa.

Olemme huomanneet, että monet ihmiset käyttävät sanaa s-markkinat etsiessään s-ryhmää myös huomaamme, että tämä virallinen sivusto ei tarjoa opasta englannin kielellä, joten käytämme tätä tilaisuutta rakentaa sivuston smarke.info:ssa.

Itse asiassa tällä sivustolla on kyse tarjouksesta, ajoituksesta, tarjouksista, tuotteesta ja hinnasta sekä myös joistakin suomalaisista suosittuihin aiheisiin liittyvistä oppaista, joita tarjoamme käyttäjille erityisten kyselyiden tai kysymysten avulla.

Voit myös ottaa minuun yhteyttä virallisella sähköpostiosoitteella

Sanna Väisänen (Salomaa)

Minulla on 4 vuoden kokemus verkkosivujen luomisesta ja hakukoneoptimoinnista, pyrin aina vaikuttamaan tuhansiin ihmisiin

Tykkään jakaa englanninkielistä ja suomenkielistä sisältöä, joten jaan tietämystäni käyttäjälle, jos pidät opetusohjelmastani, seuraa minua

https://www.facebook.com/dilshika.kavishani.3

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.