meistä

Olemme smarket.info olemme luoneet tämän sivuston tarjota s markkinoihin liittyviä tietoja Suomen ihmisille, jotta he voivat tehdä parhaan päätöksen päivittäistavarakaupan ostoksia.

olemme ottaneet nämä tiedot virallisilta sivuilta tai internetistä, joten emme voi ottaa vastuuta niiden oikeellisuudesta.

viime aikoina olemme alkaneet kattaa mahdollisimman paljon tietoa erityyppisistä myymälöistä ja eri tuotemerkeistä, jotta käyttäjä saisi tietoa yhdestä paikasta.

yrityksemme tarkoituksena on antaa yksityiskohtaista tietoa, jotta he voivat saada selkeän käsityksen palvelusta, olemme 5 hengen tiimi, joka tarjoaa oikean oppaan seuraavaan ostoosi, kiitos sinulle.

Kiitos, jos sinulla on ongelmia tässä suhteessa, ota yhteyttä meihin….

Jos sinulla on kysyttävää, ota minuun yhteyttä osoitteessa [email protected]

Tutustu kirjoittajaamme

sosiaalinen media

https://www.youtube.com/channel/UCXY78-cdMgN2fniclGBKQDg

https://dev.to/smarket

https://www.quora.com/profile/S-Market-3/

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.