Mikä on lisälaina?

Täydennyslaina on pankin myöntämä laina, joka ylittää asuntolainasi. Aivan kuten kännykkäsi saldoa täydennetään, jos saldosi on vähissä, pankit myöntävät lisälainaa nykyisen saldosi päälle.

Onko lisälainan ottaminen hyvä idea?

Täydennyslaina on kannattava tapa hankkia varoja, sillä sen korko on alhainen henkilökohtaisiin lainoihin verrattuna. Korko vaihtelee pankkikohtaisesti, ja se voi vaihdella 11 prosentista 13 prosenttiin. Henkilökohtainen laina voi kuitenkin nousta jopa 22 prosenttiin.

Onko hyvä ottaa lisälainaa henkilökohtaisen lainan päälle?

Täydennyslaina on yleensä parempi vaihtoehto kuin henkilökohtainen laina, koska sen korko on usein suhteellisen alhaisempi kuin henkilökohtaisen lainan. Lisäksi lainan käsittely on nopeampaa ja helpompaa, koska lainanantajalla on jo KYC-tietosi ja -asiakirjasi.

Kuinka paljon lisälainaa voi saada?

Asuntolainan lisälainana myönnettävä määrä vaihtelee pankeittain. Varsinaisen asuntolainan ja uuden lisälainan määrä ei saisi olla yli 70-80 prosenttia kiinteistön arvosta. Täydennyslainojen korot ovat samat kuin asuntolainojen korot.

Onko parempi täydentää lainaa vai hankkia uusi laina?

Täydennyslaina pidentää kokonaislaina-aikaasi ja kuukausittaisia lyhennyksiäsi. Koska lainanantaja tuntee sinut jo ennestään, hakemusprosessi on yleensä nopeampi kuin lainan ottaminen uudelta lainanantajalta.

Vaikuttaako lisälaina luottotietoihin?

Näet todellisen korkosi, eikä tarjous vaikuta luottotietoihisi.

Voinko lainata lisää rahaa olemassa olevaan lainaan?

Ota huomioon. Useimmissa tapauksissa lainanottajat eivät voi lisätä olemassa olevaa henkilökohtaista lainaa. Voit kuitenkin ehkä hakea toista lainaa. Kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat lainanantajittain, mutta joissakin tapauksissa sinun on täytynyt suorittaa useita peräkkäisiä maksuja ajallaan ennen uuden lainan hakemista.

Voinko saada lisää lainaa kahdesti?

Täydennyslaina on laina, jonka pankki myöntää olemassa olevalle velalliselle. Sinun ei tarvitse käydä koko prosessia uudelleen läpi, jos tarvitset lisärahoitusta, jos olet jo maksamassa asuntolainaa takaisin. Voit hakea lisärahoitusta olemassa olevalle asuntolainalle.

Miten täydennettävä henkilökohtainen laina toimii?

Aivan kuten alkuperäinen henkilökohtainen lainasi, henkilökohtainen lisälaina on vakuudeton laina, jossa sinun ei tarvitse antaa vakuuksia. Jos valitset täydennysluoton, lainanantaja voi pidentää laina-aikaasi. Uusi laina-aika ei kuitenkaan voi ylittää henkilökohtaisen lainan yleistä viiden vuoden takaisinmaksuaikaa.

Mikä on paras tapa saada lainaa?

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.