Mikä on pooki? Suomi

Pooki on suomalainen radioasema, joka lähettää populaarimusiikkia, uutisia ja viihdeohjelmia. Sen omistaa ja sitä ylläpitää Bauer Media Group, ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki Pohjois-Suomessa. Asema soittaa sekoitusta kansainvälisiä hittejä ja suomalaista musiikkia, painottuen nykyaikaiseen pop- ja rockmusiikkiin. Radio Pooki lähettää FM-taajuuksilla koko Oulun alueella, ja sitä voi kuunnella myös verkossa sen verkkosivujen tai mobiilisovelluksen kautta.

Radio Pooki 94.8 on lähetys Radioasema Raahe, Suomi, joka tarjoaa kotimaista ja koko ohjelman omien toimittajien tarjoamia alueellisia ja paikallisia tapahtumia, uutisia ja kulttuurin kerronta.

Missä kuuluu Radio Pooki?

Radio Pooki aloitti toimintansa vuonna 1989 Raahen seudun paikallisradiokanavana. Nyt se on vastaanotettavissa eri taajuuksilla FM:n kautta lähes koko Suomessa. Siellä, missä ei ole FM-kattavuutta, Pooki on kuunneltavissa Internet-radion kautta. Radio Pooki kuuluu Bauer Media -konserniin.

Mikä on Radio Pooki Oy:n virallinen verkkosivusto?

Radio Pooki Oy:n virallinen verkkosivusto on radiopooki.fi Löydät heidän yhteystietonsa, sähköpostiosoitteensa ja pääkonttorinsa osoitteesta

Missä on Radio Pooki Oy:n pääkonttori?

Radio Pooki Oy:n pääkonttori sijaitsee Raahessa, Pohjois-Pohjanmaalla.