Mikä on synonyymi?

Synonyymi on sana tai ilmaisu, jolla on sama tai samankaltainen merkitys kuin toisella sanalla tai ilmauksella. Synonyymit ovat sanoja, joita voidaan käyttää vaihdellen lauseessa muuttamatta lauseen merkitystä. Esimerkiksi ”onnellinen” ja ”iloinen” ovat synonyymejä, koska molemmat kuvaavat myönteistä tunnetta.

Synonyymit ovat hyödyllisiä, kun halutaan välttää toistoa kirjoituksessa tai puheessa ja lisätä kieleen vaihtelua ja vivahteita. Niistä voi olla apua myös merkityksen selventämisessä, varsinkin kun niitä käytetään yhdessä antonyymien (vastakkaisia merkityksiä omaavien sanojen) kanssa, jotta käsitteestä tai ajatuksesta saadaan kattavampi kuva.

Mikä on synonyymi ja esimerkkejä?

Synonyymi on sana, jolla on sama merkitys kuin toisella sanalla (tai lähes sama merkitys). Esimerkiksi kaunis ja houkutteleva ovat toistensa synonyymejä, koska molemmat viittaavat johonkin tai johonkin, joka näyttää hyvältä.

Mitä tarkoittaa synonyymi?

synonyymi. ˈsin-ə-ˌnim. : sana, jolla on sama tai lähes sama merkitys kuin toisella saman kielen sanalla.

Miksi synonyymit englannissa?

Tällä sivulla voit löytää 51 synonyymiä, antonyymiä, idiomaattisia ilmaisuja ja sukulaisuussanoja sanalle miksi, kuten: mistä syystä?, mihin tarkoitukseen, miten-tulee, miten-siten, miten se on, että?, to-what-end, reason, miten selität tuon?, kenen vuoksi?, wherefore ja why-and-wherefore.

Mikä on hypätä synonyymi?

pomppia.
sukeltaa.
pudota.
pudota.
estyä.
syöksyä.
nousta.
nousu.

Mikä on synonyymi sanalle syödä?

ahmia (ylös tai alas) räkäistä (alas) syödä (alaspäin) poimia (klo) suu (alaspäin)

Millä tavalla synonyymi?

miksi.
ei.
oh.
hei.
hei.
No.
todellakin.
Jukra.

Mikä on lentää synonyymi

karata. vältellä. murtautua ulos (of) decamp. decamp.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.