Mikko Leppilampi, isä, äiti, tytär, pituus, ikä, vaimo

Mikko Leppilampi on suomalainen näyttelijä, laulaja ja juontaja. Hän on syntynyt 22. syyskuuta 1978 Lahdessa. Leppilampi aloitti näyttelijänuransa 1990-luvun lopulla, ja siitä lähtien hänestä on tullut tunnettu hahmo suomalaisessa viihdeteollisuudessa.

Hän on esiintynyt lukuisissa suomalaisissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, ja hän on myös juontanut useita suosittuja televisio-ohjelmia. Leppilampi on myös lahjakas laulaja, ja hän on julkaissut uransa aikana useita albumeita. Viihdealan työnsä lisäksi hänet tunnetaan myös hyväntekeväisyystyöstään, ja hän on työskennellyt useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa Suomessa.

Mikko Leppilampi vanhemmat

Mikko Leppilampi vanhempien nimi yksityiskohtaisesti

Mikko Leppilampi isä

Mikko Leppilampi isä nimi on Jukka Leppilampi,

Mikko Leppilampi äiti

Mikko Leppilampi äiti nimi on Anu Leppilampi.

Mikko Leppilampi tytär

Mikko Leppilampi on tytär Lumi, joka syntyi vuonna 2016. Hänen äitinsä on Emilia Vuorisalmi, joka on suomalainen psykologi ja kirjailija. Mikko ja Emilia olivat parisuhteessa useita vuosia ja he ovat yhdessä Lumi-tyttärensä yhteisiä vanhempia.

Mikko Leppilampi pituus

Meillä ei ole luotettavaa tietoa Mikko Leppilammen pituudesta. Joidenkin lähteiden mukaan hän on kuitenkin noin 180 cm(5’56”) pitkä. Nämä tiedot eivät kuitenkaan välttämättä ole tarkkoja, koska ne eivät ole peräisin virallisesta lähteestä.

Mikko Leppilampi ikä

Mikko Leppilampi on syntynyt 22. syyskuuta 1978, eli hän on tällä hetkellä 44-vuotias.

Mikko Leppilampi vaimo

Mikko Leppilampi oli aiemmin naimisissa suomalaisen psykologin ja kirjailijan Emilia Vuorisalmen kanssa, jonka kanssa hän avioitui kesällä 2006. He hakivat avioeroa keväällä 2010.

mikko leppilampi tv-ohjelmat

Mikko Leppilampi on esiintynyt uransa aikana useissa tv-ohjelmissa. Joitakin hänen merkittävimpiä tv-ohjelmaesiintymisiään ovat mm:

Kotikatu (1995-1996)
Käenpesä (1999)
Tie Eedeniin (2003)
Kylmäverisesti sinun (2004)
Meidän jengi (2006)
Miss Farkku-Suomi (2012)
Karppi (2018)
Luodit (2018)

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, sillä Mikko Leppilampi on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran Suomen televisiossa.

Mikko Leppilampi ig https://www.instagram.com/mikkoleppilampi/

Mikko Leppilampi ura

Mikko Leppilampi on suomalainen näyttelijä ja laulaja, joka on työskennellyt useissa elokuvissa, tv-sarjoissa ja näyttämöteoksissa. Hän aloitti näyttelijänuransa 1990-luvun lopulla, ja yksi hänen varhaisimmista merkittävistä rooleistaan oli suomalaisessa tv-sarjassa Kotikatu (1999-2002). Laajempaa tunnustusta hän sai roolistaan pääosanäyttelijänä suositussa suomalaisessa elokuvassa ”Helmiä ja sikoja” (2003).

Sittemmin Leppilampi on näytellyt useissa muissa suomalaisissa elokuvissa, kuten ”Kuutamolla” (2002), ”Bad Boys” (2003) ja ”Paha maa” (2005). Hän on esiintynyt myös kansainvälisissä elokuvissa, kuten ”Kingdom of Heaven” (2005) ja ”Beyond” (2010).

Näyttelemisen lisäksi Leppilampi on myös laulaja ja on julkaissut useita suomenkielisiä albumeita. Hän on esiintynyt musikaaleissa ja näyttämöteoksissa, kuten ”Rentin” ja ”The Rocky Horror Show’n” suomalaisissa produktioissa.

Onko Mikko Leppilampi naimisissa?

Henkilökohtainen elämä. Leppilammella on tytär Lilia (syntynyt 31. lokakuuta 2005) Emilia Vuorisalmen kanssa, jonka kanssa hän avioitui kesällä 2006.

Minkä ikäinen on Mikko Leppilampi?

Mikko Leppilampi on syntynyt 22. syyskuuta 1978, jolloin hän olisi 43-vuotias.