Minka Kuustonen, pituus, ikä, vanhemmat, Kumppani

Minka Kuustonen on suomalainen näyttelijä, joka on syntynyt 24. elokuuta 1985 Helsingissä. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan suomalaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Kuustonen kasvoi näyttelijäperheessä. Hänen isänsä on Heikki Kuustonen, tunnettu suomalainen näyttelijä, ja hänen äitinsä on myös näyttelijä. Kuustonen opiskeli Teatterikorkeakoulussa Helsingissä ja valmistui vuonna 2008.

Hän debytoi televisiossa Kotikatu-sarjassa vuonna 2003. Sen jälkeen hän esiintyi useissa muissa televisiosarjoissa, kuten ”Käenpesä” (2007-2008) ja ”Koukussa” (2012). Vuonna 2011 Kuustonen sai laajaa tunnustusta roolistaan suomalaisen tv-sarjan ”Putous” päähenkilönä.

Minka Kuustonen on näytellyt myös useissa suomalaisissa elokuvissa, kuten ”Napapiirin Sankarit” (2010) ja sen jatko-osa ”Napapiirin Sankarit 2” (2015). Hän on toiminut myös ääninäyttelijänä ja antanut suomalaisen äänen hahmoille elokuvissa ”Rio 2” (2014) ja ”The Angry Birds Movie” (2016).

Näyttelijänuransa lisäksi Kuustonen on toiminut myös televisiojuontajana ja radiopersoonana. Hän on juontanut useita suomalaisia tv-ohjelmia, kuten ”Kuustosen paikka” ja ”Uuden Musiikin Kilpailu”.

minka kuustonen on saanut näyttelijäntyöstään useita palkintoja, muun muassa parhaan naispääosan Jussi-palkinnon roolistaan elokuvassa ”Tummien perhosten koti” (2008) ja parhaan naispääosan Venla-palkinnon roolistaan tv-sarjassa ”Koukussa” (2012).

Minka Kuustonen pituus

Minka Kuustonen pituus noin 5′ 3″

Minka Kuustonen ikä

Minka Kuustosen ikä on 37 vuotta.

Minka Kuustonen vanhemmat

Minka Kuustonen isän nimi on Mikko Kuustonen ja äidin nimi on Marita Kuustonen.

Minka Kuustonen Kumppani

Minka Kuustonen aviomiehen nimi on aku sipola

Minka Kuustonen instagram https://www.instagram.com/minkakuustonen/

Kuka on minkä kuustosen mies?

minka kuustonen aviomiehen nimi on aku sipola

Minkä ikäinen on Minka Kuustonen?

Minka Kuustonen on 37-vuotias

Minkä kuustosen äiti?

Minka Kuustosen äiti on Marita Kuustonen.

Missä Minka Kuustonen asuu?

helsinki, suomi

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.