Mitä emojit tarkoittaa? 2023

Nykypäivän digitaalisella aikakaudella hymiöistä on tullut kaikkialle kuuluva osa viestintäämme. Näitä pieniä, värikkäitä kuvia käytetään tunteiden, ajatusten ja jopa kokonaisten lauseiden välittämiseen. Jotkin emojit ovat yksinkertaisia, mutta toiset voivat olla hämmentäviä, jolloin ihmettelemme, mitä ne todella tarkoittavat. Tässä artikkelissa selvitämme joidenkin suosituimpien hymiöiden merkityksiä.

 1. 😂 Kasvot, joilla on ilon kyyneleet
  Face with Tears of Joy -emoji on yksi yleisimmin käytetyistä emojista. Sitä käytetään usein ilmaisemaan naurua ja huumoria, ja sillä voidaan ilmaista iloa tai helpotusta. Tätä emojia käytetään usein tekstiviesteissä, sosiaalisen median viesteissä ja verkkokeskusteluissa.
 2. ❤️ Punainen sydän
  Punaisen sydämen emojia käytetään ilmaisemaan rakkautta, kiintymystä tai kiitollisuutta. Sitä käytetään usein romanttisissa viesteissä, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan ystävyyttä tai ihailua. Tätä emojia käytetään usein ystävänpäivänä tai viesteissä läheisille.
 3. 🤔 Ajattelevat kasvot
  Thinking Face -emojia käytetään ilmaisemaan hämmennystä, epävarmuutta tai syvää ajattelua. Sitä käytetään usein, kun joku yrittää selvittää jotain tai pohtii vaikeaa kysymystä. Tätä emojia käytetään usein koulutus- tai ammatillisissa ympäristöissä.
 4. 🎉 Party Popper
  Party Popper -emojia käytetään juhlistamaan erityisiä tilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä, valmistujaisia tai ylennyksiä. Sitä käytetään usein sosiaalisen median viesteissä tai tekstiviesteissä ilmaisemaan innostusta tai iloa. Tätä emojia käytetään usein juhlallisina vuodenaikoina.
 5. 🤷‍♀️ Nainen kohauttaa olkapäitään
  Woman Shrugging -emojia käytetään ilmaisemaan hämmennystä, epävarmuutta tai välinpitämättömyyttä. Sitä käytetään usein, kun joku ei tiedä vastausta kysymykseen tai on epävarma siitä, miten vastata. Tätä emojia käytetään usein ammatillisissa tai sosiaalisissa tilanteissa.
 6. 🙏 Taitetut kädet
  Taitetut kädet -emojia käytetään ilmaisemaan kiitollisuutta, rukousta tai anomista. Sitä käytetään usein osoittamaan kiitollisuutta jotakuta tai jotakin kohtaan tai pyytämään apua tai anteeksiantoa. Tätä emojia käytetään usein uskonnollisissa tai hengellisissä yhteyksissä.
 7. 🌹 Ruusu
  Ruusu-emojia käytetään ilmaisemaan rakkautta, romantiikkaa tai ihailua. Sitä käytetään usein romanttisissa viesteissä, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan kiitollisuutta tai arvostusta. Tätä emojia käytetään usein ystävänpäivänä tai viesteissä läheisille.
 8. 😭 Äänekkäästi itkevät kasvot
  Loudly Crying Face -emojia käytetään ilmaisemaan äärimmäistä surua, sydänsurua tai surua. Sitä käytetään usein viesteissä ilmaisemaan myötätuntoa tai empatiaa jollekin, joka käy läpi vaikeaa aikaa. Tätä emojia käytetään usein henkilökohtaisissa tai sosiaalisissa yhteyksissä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että emojit ovat hauska ja helppo tapa lisätä persoonallisuutta ja tunteita digitaaliseen viestintään. Ymmärtämällä yleisimmin käytettyjen emojien merkitykset voimme ilmaista itseämme tehokkaammin ja olla yhteydessä muihin merkityksellisellä tavalla.

Usein kysytty kysymys aiheesta Mitä emojit tarkoittaa?

Mitä 😮 💨 tarkoittaa tytöltä?

😮‍💨 Kasvot hengittävät ulos
Kasvot, joissa näkyy näkyvästi henkeä haihduttava ilma. Käytetään ilmaisemaan helpotusta, uupumusta tai pettymyksen tai tyytymättömyyden huokauksena.

Mitä tämä 🥰 emoji tarkoittaa?

Merkitys. 🥰 Smiling Face With Hearts kuvaa keltaisia kasvoja, joilla on hymyilevät silmät, ruusuiset posket ja useita sydämiä leijumassa pään ympärillä, ikään kuin rakkauden pilvessä. Se välittää yleisesti lämpimiä ja pörröisiä tunteita, erityisesti rakkauden tunnetta tai rakastuneisuutta jotakuta tai jotakin kohtaan.

Mitä tämä emoji tarkoittaa 😍 😘?

🥰 (hymyilevät kasvot sydämillä) -emoji ilmaisee romanttista rakkautta. Merkityksellinen toinen saattaa lähettää sinulle tämän emojin sanoakseen: ”Olen rakastunut sinuun” tai ”Rakastan olla kanssasi”. Jos näet, että kumppani jakaa tämän emojin omalta puoleltaan, se on hyvä merkki siitä, että hän tuntee rakkautta ja haluaa sinun tietävän sen.

Mitä 💜 tarkoittaa?

Kuten monet muutkin sydänemojit, kuten Punainen sydän ❤️ ja Sininen sydän 💙, myös Violetti sydän -emojia 💜 käytetään yleensä rakkauden ja muiden voimakkaiden, kiintymyksellisten, positiivisten tunteiden välittämiseen.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.