Mitä kysyä ihastukselta? [Lopullinen lista]

Onko sinulla silmälläsi joku, johon haluaisit tutustua hieman – tai paljon – paremmin? Kun on kyse kysymyksistä, joita voit kysyä ihastuksellesi, olemme melko varmoja, että voimme parantaa koko ”tuletko usein tänne?” -linjaa.

Ihastuksesi pyytäminen treffeille tai edes keskustelun aloittaminen hänen kanssaan voi olla hermoja raastavaa. On luonnollista, että pelkäät sanoa oikean asian ja tehdä hyvän vaikutuksen. Pienellä valmistautumisella ja harkituilla kysymyksillä voit kuitenkin saada keskustelun sujumaan sujuvasti ja mahdollisesti luoda syvemmän yhteyden ihastuksesi kanssa.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, mitä kysyä ihastukselta:

 • Aloita small talkilla: On tärkeää luoda mukava ilmapiiri, ennen kuin siirryt syvällisempiin kysymyksiin. Aloita kevyellä small talkilla, kuten kysymällä hänen harrastuksistaan, kiinnostuksen kohteistaan tai lempielokuvistaan. Tämä voi auttaa teitä tutustumaan toisiinne paremmin ja löytämään yhteisen sävelen.
 • Kysy avoimia kysymyksiä: Vältä kysymästä kysymyksiä, joihin voidaan vastata pelkällä ”kyllä” tai ”ei”. Kysy sen sijaan avoimia kysymyksiä, jotka vaativat harkitumpaa vastausta. Esimerkiksi sen sijaan, että kysyisit: ”Pidätkö vaeltamisesta?”, voit kysyä: ”Mikä on lempivaellusreittisi, jolla olet käynyt?”.
 • Osoita aitoa kiinnostusta: Ihmiset rakastavat puhua itsestään, joten näytä ihastuksellesi, että olet aidosti kiinnostunut siitä, mitä hänellä on sanottavana. Kuuntele aktiivisesti ja esitä jatkokysymyksiä, jotka osoittavat, että olet sitoutunut keskusteluun. Vältä keskeyttämästä tai dominoimasta keskustelua ja kunnioita hänen rajojaan.
 • Ole itsevarma ja kunnioittava: Itsevarmuus voi olla viehättävää, mutta on tärkeää, että sen vastapainona kunnioitat ihastuksesi tunteita ja rajoja. Vältä olemasta liian aggressiivinen tai päällekäyvä ja kunnioita hänen päätöstään, jos hän ei ole kiinnostunut suhteesta. On ihan okei, jos asiat etenevät hitaasti ja rakennat ensin ystävyyttä, ennen kuin etsit jotain pidemmälle menevää.

Seuraavassa on muutamia mahdollisia kysymyksiä, joita voit kysyä ihastukseltasi:

 1. Mikä on lempikirjasi/leffasi/laulusi ja miksi?
 2. Mikä on lempitapasi viettää viikonloppu?
 3. Millaisista harrastuksista tai aktiviteeteista pidät?
 4. Mitkä ovat uratoiveesi?
 5. Mikä on jokin asia, johon suhtaudut intohimoisesti?
 6. Millaista musiikkia kuuntelet mielelläsi?
 7. Oletko matkustanut viime aikoina jonnekin mielenkiintoiseen paikkaan?
 8. Mikä on lempiasia kotikaupungissasi?
 9. Mikä on hulluin asia, jonka olet koskaan tehnyt?
 10. Onko sinulla lemmikkejä tai eläimiä, joita rakastat?
 11. Oletko joku, joka tykkää suunnitella etukäteen vai olla spontaani?
 12. Mikä on yksi asia, johon mielestäsi käytät aivan liikaa rahaa?
 13. Mikä oli onnekkain hetki elämässäsi?
 14. Mikä oli ensimmäinen musiikkiartisti tai -yhtye, jonka näit konsertissa?
 15. Mitä nimesi tarkoittaa ja miksi vanhempasi antoivat sen sinulle?
 16. Sanoisitko olevasi taikauskoinen ihminen?
 17. Oletko kilpailuhenkinen?
 18. Oletko lomalla hardcore R&R-tyyppiä vai henkilö, jolla on täysi matkasuunnitelma joka päivälle?
 19. Onko sinulla koskaan ollut yliluonnollisia kokemuksia?
 20. Mikä on asia, jonka toivoisit poistuvan muodista lopullisesti?
 21. Mikä on jotain suosittua, joka on mielestäsi 100-prosenttisesti hypetyksensä ansainnut?
 22. Onko asioita, joista pidät sinkkuna olemisessa? Asioita, joista et pidä?
 23. Kuka on kuuluisa henkilö, jonka seurassa menettäisit varmasti hermosi, jos näkisit hänet kadulla?

Muista, että tärkeintä on olla oma itsesi ja nauttia keskustelusta. Älä pelkää olla haavoittuvainen ja kertoa omista kiinnostuksen kohteistasi ja kokemuksistasi. Ajan ja vaivannäön avulla voit rakentaa merkityksellisen yhteyden ihastuksesi kanssa ja mahdollisesti muodostaa kestävän suhteen.

Mitä kysyä ihastuneelta 21 kysymystä?

Kysymyksiä, joita voit kysyä ihastukseltasi
Onko tuplatekstailu mielestäsi iso juttu?
Mikä on noloin asia, jonka olet tehnyt saadaksesi ihastuksen huomion?
Oletko saanut ensisuudelman?
Milloin sait ensisuudelman?
Uskotko astrologiaan?
Mikä on spontaanin tekosi?

Miten pyydän ihastustani juttelemaan?

Ihastuksesi naurattaminen on hyvä tapa saada hänet puhumaan sinulle. Lähetä hänelle meemi tai vitsi, jonka tiedät hänen pitävän hauskana, jotta saat keskustelun käyntiin tai lisäät siihen jo olemassa olevan keskustelun. Lähetä heille jotain heidän huumorintajuunsa sopivaa, jotta he näkevät, että olet huomannut heidän kiinnostuksensa.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.