Mitä sinun ei pitäisi tehdä ennen lainasulkua?

Asioiden pitäminen johdonmukaisina koko lainan sulkemisprosessin ajan auttaa varmistamaan, että sulkemiskokemus on ennakoitavissa ja stressitön.

  • Osta kalliita tavaroita: autoa, venettä, kalliita huonekaluja.
  • Lopeta tai vaihda työpaikkaa.
  • Avaa tai sulje luottolimiittejä.
  • Maksa laskuja myöhässä.
  • Jätä huomiotta lainanantajan tai -välittäjän kysymykset.
  • Anna jonkun tarkistaa luottotietosi.
  • Tee suuria talletuksia tileillesi palkkasi ulkopuolella.
  • Allekirjoita laina keneltä tahansa.

Mitä tapahtuu, jos pistemääräni laskevat ennen lainasopimuksen tekemistä?

Jos toisen luottotarkastuksen tulokset vastaavat ensimmäisen luottotarkastuksen tuloksia, sopimuksen pitäisi toteutua aikataulun mukaisesti. Jos uusi raportti on huonompi tai lainanantajan kannalta huolestuttava, voit menettää lainan. Vaihtoehtoisesti lainanantaja voi lähettää hakemuksesi takaisin hyväksymismenettelyn kautta toista kertaa tarkistettavaksi.

Tarkistavatko lainanmyöntäjät tiliotteet ennen sopimuksen tekemistä?

Kyllä. Yksi viimeisistä ja tärkeimmistä vaiheista ennen uuden asuntolainan sulkemista on toimittaa tiliotteet, joista käy ilmi, että tililläsi on riittävästi rahaa käsirahan, sulkemiskustannusten ja tarvittaessa varausten kattamiseen.

Mikä voi vaikuttaa asuntolainan sulkemiseen?

Tuhoeläinten aiheuttamat vauriot, alhaiset arviot, omistusoikeuteen kohdistuvat vaatimukset ja kotitarkastuksessa havaitut puutteet voivat hidastaa sopimuksen tekemistä. Joskus ostaja tai myyjä voi jänistää tai rahoitus voi epäonnistua. Muita asioita, jotka voivat viivästyttää kaupantekoa, ovat esimerkiksi riskialttiilla alueilla sijaitsevat asunnot tai vakuuttamattomuus.

Mitä voi tapahtua kaupantekopäivänä?

Mitä sulkemisessa tapahtuu? Sulkemispäivänä kiinteistön omistusoikeus siirtyy sinulle, ostajalle. Tämä päivä koostuu varojen siirtämisestä escrow-varoista, kiinnitys- ja omistusoikeusmaksujen suorittamisesta ja talon kauppakirjan päivittämisestä sinun nimellesi.

Tarkistetaanko luottokelpoisuus juuri ennen kaupantekoa?

Lainanantajat tarkistavat luottotiedot juuri ennen sulkemista varmistaakseen, ettet ole hankkinut uusia luottokorttivelkoja, autolainoja jne. Jos sinulla on uusia luottotietoja, meidän on myös tarkistettava, mitä uusia velkoja kyselystä on mahdollisesti aiheutunut. Tämä voi vaikuttaa velkojen ja tulojen suhteeseen, mikä voi vaikuttaa myös lainakelpoisuuteesi.

Voinko käyttää luottokorttiani sulkemisen aikana?

Suuren ostoksen tekeminen luottokortilla Kyllä, voit käyttää luottokorttiasi ennen sulkemispäivääsi, mutta yritä pitää ostokset pieninä ja maksaa saldosi nopeasti pois.

Voidaanko asuntolaina evätä sulkemisvaiheessa?

Voidaanko asuntolaina evätä sen jälkeen, kun tiedot on annettu? Kyllä. Monet lainanantajat käyttävät ulkopuolisia lainantarkastusyrityksiä, jotka tarkistavat tulosi, velkasi ja varallisuutesi uudelleen ennen kuin allekirjoitat sulkemispaperit. Jos ne havaitsevat merkittäviä muutoksia luotto- ja tulotiedoissasi tai käteisvaroissasi, lainasi voidaan evätä.

Mikä on paras päivä sulkea asuntolaina?

Jos suljet lainan 30. kesäkuuta, olet velkaa vain kuukauden viimeisen päivän korot, mutta sinulla on vain yksi kuukausi aikaa ennen kuin asuntolainasi erääntyy 1. elokuuta.

Voiko laina kariutua lainanlyhennyspäivänä?

On tärkeää huomata, että lainat eivät yleensä kaadu lainanlyhennyspäivänä. Jos asuntolaina kaatuu, se tapahtuu paljon ennen tätä kriittistä päivämäärää. Mikään sopimus ei kuitenkaan ole varma ennen kuin kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet kaikki paperit.

Ottavatko lainanantajat luottotietoja käyttöön lainan sulkemisen jälkeen?

Tarkistavatko lainanantajat luottotiedot sulkemispäivänä? V: Ei yleensä, mutta useimmat tarkastavat luottotiedot uudelleen ennen lopullisen hyväksynnän antamista. Varmista siis, ettet kerää luottokortteja tai avaa uusia tilejä.

Mitä pidätte punaisena lippuna lainahakemuksessa?