Mitä tarkoittaa whatsapp ilmianna? Kattava opas

Jos olet maailman suosituimman viestisovelluksen WhatsAppin vakiokäyttäjä, olet varmasti huomannut, että puhelimesi näytölle ilmestyy silloin tällöin ilmoituksia. Mutta tiedätkö, Mitä tarkoittaa whatsapp ilmianna? Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota kattava opas WhatsApp-ilmoituksista ja auttaa sinua ymmärtämään, miten ne toimivat.

WhatsApp-ilmianna ymmärtäminen

WhatsApp on suunniteltu pitämään sinut yhteydessä kontakteihisi lähettämällä sinulle ilmoituksia uusista viesteistä, puheluista, ryhmäkeskusteluista ja muusta. Kun joku lähettää sinulle viestin WhatsAppissa, saat ilmoituksen älypuhelimeesi. Ilmoitus näkyy pienenä bannerina näytön yläreunassa tai hälytyksenä lukitusnäytössä laitteen asetuksista riippuen.

WhatsApp-ilmoitus sisältää tiedot siitä, kuka sinulle viestin lähetti, sekä esikatselun itse viestistä. Voit avata sovelluksen ja tarkastella viestiä kokonaisuudessaan napauttamalla ilmoitusta. Ilmoitukset ovat olennaisia WhatsAppissa, koska niiden avulla käyttäjät voivat lukea viestejä ilman, että heidän tarvitsee jatkuvasti tarkistaa sovellusta.

WhatsApp-ilmoitusten tyypit

WhatsApp tarjoaa erilaisia ilmoituksia, joiden avulla pysyt ajan tasalla eri toiminnoista sovelluksessa. Tässä ovat yleisimmät ilmoitustyypit, joita voit saada WhatsAppissa:

 1. Viesti-ilmianna
  Viesti-ilmoitukset ovat WhatsAppin yleisin ilmoitustyyppi. Aina kun joku lähettää sinulle viestin, saat ilmoituksen, joka sisältää lähettäjän nimen ja viestin esikatselun.
 2. Ryhmäkeskusteluilmoitukset
  Jos olet osa WhatsAppin ryhmäkeskustelua, saat ryhmäkeskusteluilmoituksia aina, kun joku lähettää viestin ryhmässä. Ryhmäkeskusteluilmoitukset toimivat samalla tavalla kuin viesti-ilmoitukset, paitsi että niissä näkyy ryhmän nimi yksittäisen lähettäjän sijasta.
 3. Puheluilmoitukset
  Kun joku soittaa sinulle WhatsAppissa, saat puheluilmoituksen. Ilmoituksessa näkyy soittajan nimi ja voit vastata puheluun tai kieltäytyä siitä.
 4. Tilapäivitysilmoitukset
  Jos joku yhteystiedoistasi päivittää WhatsApp-tilaansa, saat ilmoituksen. Ilmoituksessa näkyy yhteyshenkilön nimi ja esikatselu hänen tilapäivityksestään.

WhatsApp-ilmoitusten hallinta

WhatsAppin avulla voit mukauttaa ilmoituksia mieltymystesi mukaan. Voit hallita sitä, miten ja milloin saat ilmoituksia erityyppisistä toiminnoista sovelluksessa. Voit esimerkiksi poistaa tiettyjen yhteystietojen tai ryhmien viesti-ilmoitukset käytöstä, jos pidät niitä liian usein tai ärsyttävinä.

Voit hallita WhatsApp-ilmianna seuraavasti:

Avaa WhatsApp ja napauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa ”Asetukset”-kuvaketta.
Napauta ”Ilmoitukset” ja muokkaa asetuksia haluamallasi tavalla.
Voit kytkeä päälle/pois ilmoitukset eri toiminnoista, kuten viesteistä, ryhmäkeskusteluista, puheluista ja muista.
Voit myös mukauttaa kunkin ilmoitustyypin äänen, värinän ja LED-värin.

Johtopäätökset: WhatsApp ilmianna ymmärtäminen

Yhteenvetona voidaan todeta, että WhatsApp-ilmianna ovat olennainen osa yhteyden pitämistä sovelluksen yhteystietoihin. Ne tarjoavat oikea-aikaisia ilmoituksia uusista viesteistä, puheluista, ryhmäkeskusteluista ja muista toiminnoista sovelluksessa. WhatsApp tarjoaa erilaisia ilmoituksia, joita voit muokata tarpeisiisi sopiviksi.

WhatsApp-ilmoitusten hallinnan ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voit varmistaa, että saat ilmoituksia vain sinulle tärkeimmistä toiminnoista. Noudattamalla tässä artikkelissa esitettyjä vaiheita voit helposti mukauttaa WhatsApp-ilmoituksiasi ja nauttia henkilökohtaisemmasta viestikokemuksesta.

Tärkeimmät asiat

 • WhatsApp ilmianna varoittavat sinua uusista viesteistä, puheluista, ryhmäkeskusteluista ja muista toiminnoista sovelluksessa.
 • Ilmoituksia on erityyppisiä, kuten viesti-ilmoituksia, ryhmäkeskusteluilmoituksia, puheluilmoituksia ja tilapäivitysilmoituksia.
 • Voit mukauttaa WhatsApp-ilmoitukset mieltymystesi mukaisiksi noudattamalla tässä artikkelissa esitettyjä ohjeita.
 • Ilmoitusten hallinnan ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että saat ilmoituksia vain sinulle tärkeimmistä toiminnoista.
Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.