Mitä voisi piirtää? 100 piirrettävää esinettä

mitä voisi piirtää? Vastaus voi olla alla. Tämän luettelon pitäisi inspiroida sinua, sillä se sisältää 100 piirtoaloitetta. Kuten useimmat aktiviteetit, piirtäminenkin paranee, jos sitä tekee jatkuvasti. Alla olevat ideat edellyttävät, että laitat esineen eteesi tai esineen kuvan ja piirrät sen huolellisesti. Voit vapaasti käyttää tämän blogikirjoituksen kuvia, sillä ne ovat kaikki julkisia kuvia.

mitä voisi piirtää
mitä voisi piirtää

mitä voisi piirtää? täydellinen luettelo

 1. Polkupyörä
 2. Kitarat
 3. House
 4. Perhonen
 5. Auringonkukka
 6. Lohikäärme
 7. Castle
 8. Purjevene
 9. Ananas
 10. Jäätelötötterö
 11. Kuppi kahvia
 12. Eiffel-torni
 13. Globe
 14. Jalkapallo
 15. Viulu
 16. Vesiputous
 17. Auto
 18. Vapaudenpatsas
 19. Sieni
 20. Elefantti
 21. Pöllö
 22. Ilotulitus
 23. Octopus
 24. Sakset
 25. Ranta
 26. Valas
 27. Lumiukko
 28. Pizza
 29. Majakka
 30. Krokotiili
 31. Kaktus
 32. Sudenkorento
 33. Meritähti
 34. Kirahvi
 35. Koala
 36. Robotti
 37. Kirsikankukkapuu
 38. Avaruusalus
 39. Kenguru
 40. Merihevonen
 41. Tulivuori
 42. Panda
 43. Sitruuna
 44. Teekannu
 45. Mänty
 46. Kettu
 47. Käärme
 48. Porkkana
 49. Tuulimylly
 50. Mehiläinen
 51. Kirjahylly
 52. Saksofoni
 53. Kellotorni
 54. Silta
 55. Seepra
 56. Matkalaukku
 57. Sateenkaari
 58. Kuu
 59. Lumihiutale
 60. Ankkuri
 61. Pingviini
 62. Kitaravahvistin
 63. Helikopteri
 64. Kamera
 65. Rapu
 66. Kukkamaljakko
 67. Hampurilainen
 68. Kuukakku
 69. Rakettialus
 70. Voikukka
 71. Laskin
 72. Leijona
 73. Sieni talo
 74. Fishbowl
 75. Tiimalasi
 76. Helix portaikko
 77. Sushi roll
 78. Avaruuspuku
 79. Delfiini
 80. Peacock
 81. Sulka
 82. Porakone
 83. Polkupyöräkypärä
 84. Suklaapatukka
 85. Liikennevalo
 86. Joutsen
 87. Lohikäärmevene
 88. Apina
 89. Sulka kynä
 90. Käpy
 91. Merirosvolaiva
 92. Mikrofoni
 93. Omena
 94. Norsu sirkuksessa
 95. Näppäimistö
 96. Teekuppi
 97. Leija
 98. Jäävuori
 99. Alien
 100. Lumilautailija

Toivottavasti tämä lista on inspiroinut sinua ja antanut sinulle hyviä ideoita piirrettävistä asioista!

Mitä piirtäminen on?

Piirtäminen on taidetta, jossa luodaan kuvia pinnalle, yleensä paperille, tekemällä merkkejä työkalulla, kuten lyijykynällä, kynällä, hiilellä tai siveltimellä. Se on visuaalinen ilmaisumuoto, jonka avulla taiteilijat voivat välittää ajatuksiaan ja tunteitaan viivojen, muotojen, värien ja tekstuurien avulla.

Piirtäminen voi olla monenlaista, kuten luonnoksia, pilapiirroksia, kuvituksia, muotokuvia, maisemia, asetelmia ja abstraktia taidetta. Se on perustaito monilla taiteenaloilla, kuten maalaustaiteessa, kuvanveistossa, graafisessa suunnittelussa ja arkkitehtuurissa.

Piirtäminen voi olla myös rentoutumisen, meditaation tai terapian muoto. Se voi auttaa parantamaan silmä-käsi-koordinaatiota, motorisia taitoja ja visuaalista hahmottamista. Piirtäminen on monipuolinen taidemuoto, josta voivat nauttia kaikenikäiset ja -tasoiset ihmiset, ja se voi olla hyvä tapa ilmaista itseään ja olla yhteydessä muihin.

Mistä aloittaa piirtäminen?

Jos olet kiinnostunut aloittamaan piirtämisen, tässä on muutamia ohjeita:

 • Hanki oikeat materiaalit: Perusvälineet, kuten lyijykynät, pyyhekumi, paperi ja teroitin, voivat kuitenkin auttaa sinua pääsemään alkuun. Voit aina hankkia lisää tarvikkeita, kun kokemuksesi karttuu.
 • Opi perusasiat: Aloita opettelemalla piirtämisen perusteet, kuten varjostus, perspektiivi, mittasuhteet ja sommittelu. Verkossa on monia opetusohjelmia, kirjoja ja kursseja, joiden avulla voit oppia näitä taitoja.
 • Harjoittele säännöllisesti: Mitä enemmän piirrät, sitä paremmaksi tulet. Varaa joka päivä tai viikko aikaa piirtämisen harjoitteluun. Voit aloittaa piirtämällä yksinkertaisia esineitä tai muotoja ja siirtyä sitten monimutkaisempiin aiheisiin.
 • Liity johonkin yhteisöön: Liittymällä piirustusyhteisöön tai osallistumalla kurssille voit saada palautetta, tukea ja inspiraatiota. Voit löytää paikallisia taideryhmiä tai verkkoyhteisöjä, joissa voit jakaa töitäsi ja oppia muilta taiteilijoilta.
 • Kokeile ja pidä hauskaa: Älä pelkää kokeilla erilaisia tekniikoita ja tyylejä. Piirtämisen pitäisi olla hauska ja nautinnollinen kokemus, joten yritä olla asettamatta itsellesi liikaa paineita täydellisen taiteen tekemisestä.

Muista, että kaikki aloittavat jostain, ja virheiden tekeminen on ok. Tärkeintä on jatkaa harjoittelua ja oppimista. Ajan ja omistautumisen avulla voit kehittää taitojasi ja luoda kauniita taideteoksia.

Onko piirtäminen harrastus?

Kyllä, piirtämistä voidaan pitää harrastuksena. Harrastus on toimintaa, jota harrastat huviksesi ja vapaa-ajallasi ilman odotuksia taloudellisesta hyödystä tai ammatillisesta kehittymisestä. Monet pitävät piirtämistä harrastuksena, koska se voi olla rentouttava ja luova tapa rentoutua, ilmaista itseään ja tutkia taiteellisia kykyjään.

Piirtäminen voi olla myös tapa luoda yhteyksiä muihin samoista kiinnostuksen kohteista kiinnostuneisiin ihmisiin, olipa kyse sitten paikallisista taideryhmistä, verkkoyhteisöistä tai työpajoista. Monet harrastajat huomaavat myös, että piirtäminen voi parantaa mielialaa, vähentää stressiä ja lisätä yleistä hyvinvointia.

On kuitenkin syytä huomata, että piirtäminen voi olla joillekin taiteilijoille myös ammattiura. He voivat luoda taidetta kaupallisiin tai henkilökohtaisiin tarkoituksiin, kuten kuvituksia, sarjakuvia, konseptitaidetta tai kuvataidetta. Vaikka harrastuksen ja ammatin rajat voivat hämärtyä, erottaa ne toisistaan aikomus ja sitoutumisen taso taiteen luomiseen ja jakamiseen.

Mitä asioita voimme piirtää?

Piirustusideoita: Ihmiset
Piirrä itsestäsi karikatyyri.
Kuvittele itsesi supersankarina.
Piirrä omakuvia eri näkökulmista.
Piirrä kädet eri asennoissa.
Piirrä lähikuva silmästä.
Piirrä omakuva peilikuvasta lusikassa.
Piirrä itsestäsi kaksinkertainen ikäsi.

Mitä esineitä voisi piirtää asetelmapiirroksessa?

Yleisiä asetelmapiirroksen esineitä ovat esimerkiksi kukat, hedelmät, vihannekset ja muut ruoat ja juomat. Myös kuolleita eläimiä (kuten riistaa ja kaloja) voi sisällyttää asetelmapiirustukseen.

Mikä on piirretty esine?

Mikä on piirretty esine. Piirrosobjekti kuvaa näkyvää sisältöä, kuten muotoa, bittikarttaa, videota tai tekstiriviä. Eri tyyppiset piirustuskohteet kuvaavat erityyppistä sisältöä. Seuraavassa on luettelo erityyppisistä piirto-objekteista

Mitä piirrettäviä asioita piirretään?

14 asiaa, joita kannattaa piirtää, kun on tylsää
Piirrä kukka.
Piirrä fantasiaolento.
Harjoittele perusmuotoja.
Piirrä puu ikkunasi ulkopuolella.
Piirrä siisti eläin.
Luo hybridieläin.
Piirrä muotokuva.
Piirrä suosikkisarjakuvahahahmo.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.