Miten käyttää gpt 4 ilmaiseksi? Seuraa näitä 3 vaihetta

OpenAI:n uusin GPT-4-malli on julkaisunsa jälkeen valloittanut teknologiamaailman. OpenAI:n tähän mennessä tehokkaimmaksi työkaluksi kutsuttu GPT-4 on multimodaalinen, mikä tarkoittaa, että se pystyy tulkitsemaan tekstin lisäksi myös kuvasyötteitä. Lisäksi se on menestynyt erinomaisesti maailman kovimmissa kokeissa, kuten Yhdysvaltain asianajajatutkinnoissa ja SAT-kokeissa, ja se tukee noin 26 eri kieltä. Ilmaiskäyttäjät eivät kuitenkaan pääse siihen käsiksi, ja vain ChatGPT Plus -käyttäjät voivat käyttää ChatGPT 4:ää. On kuitenkin olemassa hakkerointiohjelma, jonka avulla voi olla vuorovaikutuksessa ChatGPT 4:n kanssa täysin ilmaiseksi.

Miten voit käyttää GPT-4:ää ilmaiseksi?

Microsoftin Bingin tekoäly-chatbot, joka on käytettävissä ilmaiseksi Bing Chatissa, käyttää tiettävästi GPT-4:ää, joka tunnetaan myös nimellä Prometheus. Verkkosivusto Beebom väittää, että Bing AI:lla on ChatGPT 4:ään verrattuna lisäominaisuuksia, kuten kuvien tuottaminen yksinkertaisista kehotuksista, tietolähteisiin viittaaminen ja se on muita tekoäly-chatbotteja persoonallisempi.

ChatGPT 4:n käyttäminen Bingissä edellyttää kolmea vaihetta. Microsoft Edgeä käyttävien on yksinkertaisesti mentävä osoitteeseen bing.com/new ja napsautettava vasemmassa yläkulmassa olevaa ”Chat”-painiketta. Muita selaimia käyttävien on ensin asennettava Bing Chat for All Browsers -laajennus, jotta voit käyttää Bing AI Chatia millä tahansa selaimella. Kun tämä on tehty, voit aloittaa vuorovaikutuksen GPT-4-käyttöisen Bing Chatin kanssa.

Kun OpenAI:n ChatGPT-keskustelurobotti julkaistiin viime marraskuussa ja GPT-4 viime viikolla, vakiintuneet yritykset ja startup-yritykset, jotka pyrkivät sisällyttämään nämä teknologiat omiin tuotteisiinsa, ovat olleet kiinnostuneita. Microsoft, joka hiljattain lisäsi sijoitustaan OpenAI:hin 10 miljardilla dollarilla, testaa tiettävästi uutta Bing-hakukonetta, joka käyttää GPT-4:ää, ja uudistaa Office-ohjelmistoaan.

Samaan aikaan Google on myös asettanut ChatGPT-kilpailijansa, Bardin, yleisön saataville. CB Insightsin mukaan generatiivisen tekoälyn parissa työskentelevien startup-yritysten rahoitus kasvoi 71 prosenttia vuonna 2022, yhteensä 2,65 miljardia dollaria.

+ posts

Hei minun itse Sanna Väisänen, joka on ammatillinen lääkäri, mutta olen intohimoisesti sisällön kirjoittaminen ja minulla on kokemusta tästä, joten päätin tehdä aloittaa urani kirjoittaa ja aloin jakaa tietoa opas ihmisille kiitos teille.
Minun intohimoni kirjoittaa teknologian ja tieteen, joten olen aina lukea paljon pois kirjoja ja resursseja jakaa hyvää sisältöä käyttäjän kanssa.
onderwijs - Aalto Universiteit