miten saada koiran tassun jälki paperille?

Monet koiranomistajat haluavat tietää, miten saada koiran tassunjälki, koska se on todella kaunis muisto, ja se on itse asiassa hyvin helppo ottaa talteen. Voit ottaa koiran tassunjäljen muutamalla eri tavalla, ja tässä blogissa tarkastelemme joitakin niistä.

miten saada koiran tassun jälki paperille

miten saada koiran tassun jälki paperille?

Saadaksesi koiran tassunjäljen paperille tarvitset myrkytöntä ja pestävää maalia tai mustetta, paperin ja koirasi. Tässä ovat vaiheet:

  • Valmistele paperi: Valitse pala kestävää paperia tai kartonkia, joka kestää maalia tai mustetta. Aseta se tasaiselle alustalle.
  • Valmistele maali tai muste: Kaada pieni määrä myrkytöntä, lemmikkieläimille vaaratonta maalia tai mustetta tasaiselle pinnalle tai matalaan astiaan. Voit käyttää mitä tahansa haluamaasi väriä.
  • Ota koiran tassu: Nosta yhtä koiran tassuista varovasti ja levitä hieman maalia tai mustetta tassun pohjaan siveltimellä tai sormillasi. Varo painamasta koiran tassua liikaa.
  • Tee tassunjälki: Aseta koiran tassu varovasti paperin päälle ja paina kevyesti alaspäin. Pidä sitä siinä muutaman sekunnin ajan, jotta maali tai muste siirtyy paperille. Muista pitää koira paikallaan tämän prosessin aikana.
  • Siivoa: Puhdista koiran tassu kostealla liinalla tai vauvapyyhkeellä ja poista ylimääräinen maali tai muste. Toista tämä muiden tassujen kanssa, jos haluat luoda useita tassunjälkiä.
  • Anna kuivua: Anna tassunjäljen kuivua kokonaan ennen sen esittelyä tai säilyttämistä.

Muista aina käyttää myrkyttömiä, lemmikkieläimille turvallisia materiaaleja ja ole hellävarainen, kun käsittelet koirasi tassuja. Ne voivat olla herkkiä, joten varo, ettet aiheuta epämukavuutta tai vahinkoa.

Miten saada koiran tassunjälki paperille ilman mustetyynyä?

On olemassa muutamia tapoja saada koiran tassunjälki paperille ilman mustetyynyä. Tässä on muutamia ehdotuksia:

  • Maalaa: Voit käyttää myrkytöntä maalia ja levittää sitä koiran tassuun siveltimellä. Paina sitten koiran tassu varovasti paperille, jotta jälki syntyy.
  • Pestävä tussi: Voit myös käyttää pestäviä tusseja koiran tassun värjäämiseen ja painaa sen sitten paperille.
  • Hiili- tai grafiittikynä: Hiero hiili- tai grafiittikynällä koiran tassunpohjaa ja paina se sitten paperille.
  • Märkä paperi: Kostuta paperia hieman ja paina sitten koiran tassu kostealle pinnalle. Kosteus auttaa siirtämään tassunjäljen paperille.

varmista, että valitsemasi menetelmä on turvallinen koirallesi eikä vahingoita sitä millään tavalla. Pidä myös herkkuja valmiina, jotta koirasi pysyy paikallaan prosessin aikana!

Miten koira näkee? | Koirasi silmin

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta koiran tassun jälki paperille

Miten saat koiran jalanjäljen paperille luonnollisesti?

Ota sopivan kokoinen pala leikkitaikinaa ja kauli se kaulimella niin, että saat mukavan tasaisen alueen. Paina sitten karvakaverisi tassu leikkitaikinaan, jotta saat koiran tassunjäljen. Voit leikata leikkitaikinasta keksiveitsellä sydämen tai muun haluamasi muodon.

Mitä voin käyttää koirani tassunjäljen tekemiseen?

Tassunjäljet on erittäin helppo tehdä ilmakuivalla savella, ja ne täydentävät täydellisesti muutaman söpön valokuvan pennusta.

Mitä rasvaa voi laittaa koiran tassuihin?

Kookosöljy koiran tassuille
Kun jalkakäytävät ovat kesällä kuumia ja talvella kylmää lunta, koirasi tassut joutuvat kokemaan paljon. Jos huomaat, että pennun tassut ovat kuivat tai halkeilevat, voit käyttää kookosöljyä niiden rauhoittamiseen ja parantamiseen.

Mitä tehdä jos koira nuolee tassuja?

Sinun tulisi tehdä yhteistyötä eläinlääkärisi kanssa syyn selvittämiseksi ja sopivan ratkaisun löytämiseksi. Älä odota liian kauan, sillä jatkuvan jalkojen nuolemisen aiheuttama kosteus voi aiheuttaa sekundaarisen bakteeri- tai hiivatulehduksen – mikä aiheuttaa vielä enemmän kutinaa, punoitusta, turvotusta ja nuolemista.

Miten estää koiran tassujen nuoleminen?

Liiallisen tassun nuolemisen ehkäisy ja hoito
Harkitse koiran saapikkaita.
Puhdista ja kuivaa koiran tassut kävelyjen jälkeen.
Käytä kosteusvoidetta tai balsamia.
Pidä yllä täydellistä päivittäistä rutiinia lemmikkisi kanssa.
Käytä sitrus- tai katkeran omenan suihkeita koiran nuolemisen estämiseksi.
Kokeile Elisabetin panta viimeisenä keinona tai jos tapaus on kiireellinen.

Onko koirilla omat tassunjälkensä?

Jokaisen lemmikin tassunjälki on yhtä ainutlaatuinen kuin lemmikki itse, ja tulokset voivat vaihdella huomattavasti lemmikin koon, tyynyjen kuluneisuuden (suuremmilla, aktiivisilla koirilla voi olla enemmän kuluneisuutta, vähemmän mustetta ja siten hieman heikompi jälki), tyynyjen anatomian, jalan karvoituksen määrän jne. perusteella.