miten saada poikaystävä 10 vuotiaana?

tässä on opas miten saada poikaystävä 10 vuotiaana jotka auttavat sinua tekemään hyvän poikaystävän Peruskoulu on ikä, jonka useimmat olettavat olevan liian nuori seurustelemaan. Jos kuitenkin pidät jostakusta ja olet valmis tekemään vähän töitä, voit saada poikaystävän jo tässä vaiheessa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten.

Pojan löytäminen

Tutustuminen häneen paremmin

Pojan pyytäminen seurustelukumppaniksesi

Hylkäämisestä selviytyminen

Suhteen eteenpäin vieminen

Vinkkejä

Yritä etsiä rakkauden merkkejä, kuten puhumista ja vieressä istumista.
Eroa, jos hän välittää vain kauneudestasi, etsi sellainen, joka välittää sydämestäsi. Tai vielä parempi, älä ole niin kiireinen aikuistumaan ja nauti vapautuneesta lapsuudestasi, jossa et ole sotkeutunut ja joutunut käsittelemään muiden ihmisten tunteita.
Jos olet hieman järkyttynyt siitä, että sinut on hylätty, älä sano hänelle, että se ei haittaa sinua, mutta älä murjota ja aiheuta hänelle syyllisyyttä. On olemassa se ilmaisu ”tavallaan” – käytä sitä! Sano, että tavallaan pidät tästä pojasta, mutta vakuuta hänelle, että voitte silti olla ystäviä. Sitä paitsi, jos olet vielä hieman surullinen, sinulla on ystäväsi, joihin nojata.

neuvoja

10-vuotiaana ei ole suositeltavaa etsiä aktiivisesti poikaystävää tai romanttista suhdetta. Olet vielä nuori ja sinulla on runsaasti aikaa kehittää merkityksellisiä ihmissuhteita, kun tulet vanhemmaksi.

Keskity sen sijaan vahvojen ystävyyssuhteiden luomiseen ja lapsuudestasi nauttimiseen. Osallistu itseäsi kiinnostaviin aktiviteetteihin, kuten urheiluun, harrastuksiin tai kerhoihin, ja ole vuorovaikutuksessa muiden kanssa, jotka jakavat nämä kiinnostuksen kohteet.

Jos olet kiinnostunut jostakin ihmisestä, voit puhua hänen kanssaan ja tutustua häneen paremmin ystävänä. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että ihmissuhteet voivat olla nuorena hämmentäviä ja monimutkaisia, ja on tärkeää, että saat elämässäsi luotettavien aikuisten tukea ja ohjausta.

Muista, että tärkein suhde, joka sinulla voi olla tässä iässä, on suhde itseesi. Pidä huolta itsestäsi, tutki kiinnostuksen kohteitasi ja pidä hauskaa!

Voiko 10-vuotias rakastua?

”Lapset voivat rakastua kaikilla kehityksen mittareilla heti, kun heidän tunteitaan voidaan alkaa mitata”, sanoo Carleton Kendrick, EdM, Bostonissa toimiva perheterapeutti ja kirjoittaja, joka on kirjoittanut kirjan Ota nenärenkaasi pois, kulta, menemme mummolaan. ”Penturakkautta ei ole olemassakaan”. Ihastuminen on terve osa elämää.

miten saada poikaystävä 12-vuotiaana?

Voiko 10-vuotiailla olla poikaystävä?

Kun on kyse siitä, onko lapsi valmis saamaan poikaystävän tai tyttöystävän, vanhempien tulisi ottaa huomioon lapsen kypsyys eikä niinkään tietty ikä. Tyypillisesti alle 13-vuotiaiden lasten ei kannata ryhtyä romanttisiin suhteisiin, koska he ovat vielä kehittymässä emotionaalisesti ja kognitiivisesti.

Onko 10 vuotta sopiva ikä seurustella?

Ikä, jolloin tweens-ikäiset kehittävät romanttista kiinnostusta muita ihmisiä kohtaan, vaihtelee suuresti lapsesta toiseen. Jotkut lapset saattavat alkaa ilmaista kiinnostustaan poikaystävää tai tyttöystävää kohtaan jo 10-vuotiaana, kun taas toiset lapset ovat 12 tai 13-vuotiaita ennen kuin he osoittavat minkäänlaista kiinnostusta.