Museokortti Tarjous 2023 | Tutustu Suomen museoihin

Pidätkö museoista? Rakastatko taiteen, historian ja kulttuurin tutkimista? Silloin Museokortti on täydellinen kortti sinulle! Museokortilla voit vierailla yli 300 museossa ja näyttelyssä Suomessa alennettuun hintaan. Tässä artikkelissa tutustumme museokortti tarjous yksityiskohtaisesti ja näytämme, miten saat kaiken irti museokäynneistäsi Suomessa.

museokortti tarjous
museokortti tarjous

mikä on museokortti tarjoukset?

Museokortti on vuosikortti, jolla pääset yli 300 museoon ja muuhun kulttuurikohteeseen Suomessa. Se on suomalaisten museoiden yhteistarjous, ja sen avulla kävijä pääsee vuoden ajan useimpiin mukana oleviin museoihin ja gallerioihin Suomessa niin usein kuin haluaa.

Kortin voi ostaa verkosta tai mistä tahansa osallistuvasta museosta, ja se on voimassa vuoden ajan ostopäivästä. Kortin hinta vaihtelee kortinhaltijan iän ja muiden tekijöiden mukaan. Kortti on saatavilla lapsille, opiskelijoille, aikuisille ja senioreille.

Museokortin avulla kortinhaltijat voivat tutustua monenlaisiin näyttelyihin ja kulttuuritapahtumiin eri puolilla Suomea taide- ja historiallisista museoista tiedekeskuksiin ja gallerioihin. Kortilla pääsee maksutta useimpiin korttiin osallistuviin museoihin, mutta jotkut museot saattavat periä lisämaksun erikoisnäyttelyistä tai -tapahtumista.

Rajattoman museoonpääsyn lisäksi Museokortti tarjous myös erikoisalennuksia ja muita etuja, kuten alennettuja pääsylippuja ulkomaisiin yhteistyömuseoihin sekä alennuksia kulttuuritapahtumista ja tavaroista osallistuvissa museoissa.

Museokortti on erinomainen vaihtoehto niille, jotka nauttivat Suomen rikkaaseen kulttuuriperintöön tutustumisesta ja haluavat säästää rahaa museoiden sisäänpääsymaksuissa. Se on kätevä ja kustannustehokas tapa tutustua ja kokea suomalaisen taiteen ja kulttuurin parhaimmistoa.

museokortti hinta opiskelija

Museokortti maksaa 76 euroa, ja se on voimassa 12 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistäsi alkaen1. En löytänyt tietoa museokortin opiskelija-alennuksesta. Suomen kansallismuseo tarjoaa kuitenkin opiskelijoille ilmaisen sisäänpääsyn, ja lippuja voi ostaa netistä heidän verkkokaupastaan tai museosta.

Miten Museokortti toimii?

Museokortti toimii siten, että pääset osallistuviin museoihin ja näyttelyihin alennettuun hintaan. Kun olet ostanut Museokorttisi, voit vierailla missä tahansa korttiin kuuluvassa museossa tai näyttelyssä niin monta kertaa kuin haluat kortin yhden vuoden voimassaoloaikana.

Näin käytät Museokorttiasi:

  • Osta Museokortti netistä tai osallistuvasta museosta.
  • Ota Museokortti mukaan, kun vierailet museossa tai näyttelyssä.
  • Näytä Museokortti lipputiskillä ja maksa alennettu hinta.
  • Nauti vierailustasi!

Mitä museoita ja näyttelyitä Museokortti sisältää?

Museokortti antaa sinulle pääsyn yli 300 museoon ja näyttelyyn Suomessa. Tässä on vain muutamia esimerkkejä museoista ja näyttelyistä, joissa voit vierailla Museokortilla:

Ateneumin taidemuseo
Suomen kansallismuseo
Nykytaiteen museo Kiasma
Turun linna
Tampereen taidemuseo
Suomen merimuseo
Helsingin kaupunginmuseo
Suomen arkkitehtuurimuseo

Näet koko luettelon osallistuvista museoista ja näyttelyistä Museokortti-sivustolla.

museokortti tarjous 59€ Pahoittelemme sinulle aiheutunutta vaivaa, mutta tällä hetkellä tämäntyyppisiä tarjoustietoja ei ole saatavilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta museokortti tarjous 2023

Mikä on museokortti Suomessa?

Museokortti on vuosikortti, jolla pääsee yli 300 museoon ja muuhun kulttuurikohteeseen Suomessa. Sen avulla kävijä voi päästä useimpiin mukana oleviin museoihin ja gallerioihin Suomessa niin usein kuin haluaa vuoden ajan.

Miten voin ostaa Museokortin?

Museokortin voi ostaa verkosta tai mistä tahansa osallistuvasta museosta Suomessa.

Kuinka kauan Museokortti on voimassa?

Museokortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Onko Museokortti kustannustehokas vaihtoehto museokävijöille Suomessa?

Kyllä, Museokortti on kustannustehokas vaihtoehto niille, jotka nauttivat Suomen rikkaaseen kulttuuriperintöön tutustumisesta ja haluavat säästää rahaa museoiden pääsymaksuissa. Se on kätevä ja edullinen tapa tutustua ja kokea suomalaisen taiteen ja kulttuurin parhaimmistoa.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.