Niko Ranta-Aho, isä, sisko, koulutus, omaisuus,dokumentti

Niko Ranta-Aho on suomalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Aleksi Kettusen roolissa suomalaisessa rikosdraamasarjassa Bordertown (suomeksi Sorjonen). Hän on syntynyt 7. lokakuuta 1995 Helsingissä.

Ranta-Aho aloitti näyttelijänuransa vuonna 2016 pienellä roolisuorituksella suomalaisessa elokuvassa ”Luokkakokous”, ja esiintyi myöhemmin elokuvissa ”Luokkakokous 2: Polttarit” (2016) ja ”Rendel” (2017). Hänen roolinsa Aleksi Kettusen roolissa elokuvassa ”Bordertown” toi hänet kuitenkin julkisuuteen.

Näyttelijäntyönsä lisäksi Ranta-Aho on myös koulutettu muusikko ja on soittanut rumpuja useissa bändeissä. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hänellä on merkittävä seuraajakunta Instagramissa.

Niko Ranta-Aho on suomalainen näyttelijä ja muusikko. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Aleksi Kettusen roolissa suomalaisessa rikosdraamasarjassa Bordertown (suomeksi Sorjonen).
Niko Ranta Aho

Niko Ranta-Aho elämäkerta

Koko nimiNiko Ranta-Aho
Syntymäaikalokakuuta 1995
SyntymäpaikkaHelsinki, Suomi
KoulutusOpiskeli Helsingin yliopistossa
AmmattiNäyttelijä
Tunnetaan seuraavista”Bordertown” (suomeksi Sorjonen)
PerheIsä: Pekka Ranta-Aho (äidistä tai sisaruksista ei ole tietoa).
Sosiaalinen mediaAktiivinen Instagramissa
Niko Ranta Aho elämäkerta

niko ranta-aho isä

Niko ranta aho isä nimi on Pekka Ranta-Aho

niko ranta aho sisko

Pahoittelut ongelmasta, mutta tietoja ei ole saatavilla osoitteessa niko ranta aho sisko

niko ranta aho koulutus

Niko Ranta-Aho suoritti ylioppilastutkinnon vuonna 2014 Helsingin Suomalaisesta Yhteiskoulusta. Lukion jälkeen koulutus hän aloitti opinnot Helsingin yliopistossa, mutta jätti ne myöhemmin kesken jatkaakseen näyttelijänuraansa. Hänen opiskelualastaan tai tutkinnostaan ei ole tietoa.

https://www.instagram.com/rawrane/

Niko Ranta-Aho omaisuus

Niko Rannan arvioitu kokonaisvarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Helsingin käräjäoikeus on pyytänyt, että Nikon koko omaisuus sinetöidään.
Hänellä on maakauppa ja kahvila Espanjassa.

niko ranta aho dokumentti

dokumentti tuottaa suomalainen tuotantoyhtiö Fire Monkey Productions, ja sen odotetaan ilmestyvän syksyllä 2022. Lähteen mukaan dokumentissa tullaan tutustumaan Ranta-Ahon elämään ja uraan, mukaan lukien hänen näyttelijäntyönsä ja hänen osallistumisensa suomalaiseen musiikkielämään. On syytä huomata, että artikkeli on suomeksi, joten ymmärrykseni yksityiskohdista rajoittuu harjoitusaineistooni ja automaattiseen käännökseeni.

Ilkka Kanerva, ikä, vaimo, lapset, ammatti, laihtunut, sairaus

Erika Vikman, sisko, pituus, ikä, seurustelee, keikat

Mitä Niko Ranta-aho?

Niko Ranta-Aho on suomalainen näyttelijä ja muusikko. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Aleksi Kettusen roolissa suomalaisessa rikosdraamasarjassa Bordertown (suomeksi Sorjonen). Hän on esiintynyt myös useissa suomalaisissa elokuvissa, kuten ”Luokkakokous” ja ”Rendel”. Näyttelijäntyönsä lisäksi Ranta-Aho on koulutettu muusikko ja on soittanut rumpuja useissa yhtyeissä. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hänellä on merkittävä seuraajakunta Instagramissa.

Missä vankilassa Niko Ranta-aho on?

Niko Ranta-Aho on tällä hetkellä vangittuna Riihimäen vankilan jengiosastolla, jossa hän istuu 13 vuoden enimmäisrangaistusta vakavista huumausainerikoksista.

Kuka on Alisa Ranta-aho?

Hänellä on Niko Ranta Ahon kultaseni, joka on voittanut vuoden 2015 Bikini-Fitnessin maailmanmestarin Sofia Belorfian. Sofia otettiin lisäksi kiinni Nikon läheltä Helsingissä. Häntä syytetään laittomasta veronkierrosta Ranta-ahon rahoilla.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.