Olavi Uusivirta, kappaleet, oikea nimi, vaimo, keikat

Olavi Uusivirta on suomalainen laulaja, lauluntekijä, muusikko ja näyttelijä, syntynyt 28. heinäkuuta 1983 Kokkolassa. Hän kasvoi Vaasassa ja muutti myöhemmin Helsinkiin musiikkiuraa varten.

Uusivirta aloitti musiikkiuransa vuonna 2006 julkaisemalla debyyttialbuminsa Nuoruustango. Hän on sittemmin julkaissut useita muita albumeja ja hänet tunnetaan omaleimaisesta äänestään ja pop-, rock- ja folkvaikutteiden sekoituksestaan. Hänen suosituimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”On niin helppo olla onnellinen” ja ”Elämä on kaunis”.

Olavi Uusivirta
Olavi Uusivirta

Musiikkiuransa lisäksi Uusivirta on toiminut myös näyttelijänä ja esiintynyt useissa suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänen merkittävimpiä näyttelijätöitään ovat muun muassa ”Bad Luck Love” (2016), ”Bordertown” (2016-2019) ja ”Ikuinen tie” (2017).

Olavi Uusivirta on ollut ehdolla ja voittanut useita palkintoja musiikistaan ja näyttelemisestään, muun muassa kuusi Emma-palkintoa (suomalainen vastine Grammy-palkinnoille) parhaasta miesartistista ja parhaasta pop-albumista.

Olavi Uusivirta oikea nimi on Olavi uusivirta provinssi

Olavi Uusivirta vaimo

Olavi Uusivirran vaimo nimi on Saara Kotkaniemi (k. 2015)

Olavi Uusivirta keikat

Suomalaisena laulajana, lauluntekijänä, muusikkona ja näyttelijänä Olavi Uusivirta on ollut mukana erilaisissa musiikillisissa ja näyttelijäntehtävissä keikat koko uransa ajan. Tässä muutamia hänen merkittävimpiä keikkojaan:

 • Musiikkialbumit: Uusivirta on julkaissut vuosien varrella useita musiikkialbumeita, muun muassa ”Nuoruustango” vuonna 2006, ”Me ei kuolla koskaan” vuonna 2012 ja ”Elvis istuu oikealla” vuonna 2019.
 • Konsertit: Elvis Elvis on ollut mukana konsertissa, jossa hän on esiintynyt mm: Uusivirta on konsertoinut lukuisia kertoja Suomessa ja muualla maailmassa. Hän on ollut pääesiintyjänä useilla musiikkifestivaaleilla, kuten Rakuuna Rock Festivalilla ja Provinssirock Festivalilla.
 • Televisio: Uusivirta on esiintynyt useissa suomalaisissa televisio-ohjelmissa, muun muassa musiikkitodellisuusohjelmassa Tähdet, tähdet vuonna 2018.
 • Elokuva: Uusivirta olavi on näytellyt useissa suomalaisissa elokuvissa, kuten ”Bad Luck Love” (2016), ”Ikuinen tie” (2017) ja ”Koirat eivät käytä housuja” (2019).
 • Teatteri: Uusivirta on esiintynyt myös useissa teatterituotannoissa, muun muassa rockoopperassa ”Kuoleman kantaja” vuonna 2014.

olavi Uusivirta on voittanut useita palkintoja musiikistaan ja näyttelijäntyöstään, muun muassa kuusi Emma-palkintoa (suomalainen vastine Grammy-palkinnoille) parhaasta miesartistista ja parhaasta pop-albumista.

Olavi Uusivirta kappaleet

 • Kultaa hiuksissa
  Olavi · 2016
 • Kielletty leikki
  Pieni kuolema · 2022
 • Huhuu
  Skorpioni · 2019
 • On niin helppoo olla onnellinen
  Me ei kuolla koskaan · 2005
 • Ollaanko tämä kesä näin?
  Ikuiset lapset · 2014
 • 2020
  2020 · 2020
 • Tuu mun vaimoksen
  Tilkkutäkki · 2005
 • Ehkä sun on pakko mennä
  Skorpioni · 2019

olavi uusivirta instagram tarkista

Onko Olavi Uusivirta eronnut?

He tapasivat toisensa Helsingin Teatterikorkeakoulussa, molemmat kuuluivat vuoden 2012 näyttelijäntyön maisteriluokkaan. Heillä on yhdessä yksi vuonna 2014 syntynyt tytär. He erosivat vuonna 2021.

Missä asuu Olavi Uusivirta?

Helsinki

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.