Mikä on otava oppilaan maailma? | Huhtikuu 2023

otava oppilaan maailma on suomalaisille opiskelijoille suunniteltu verkko-oppimisalusta. Se tarjoaa erilaisia digitaalisia resursseja ja materiaaleja oppimisen tueksi, kuten e-kirjoja, interaktiivisia harjoituksia ja arviointeja. Alusta kattaa eri oppiaineita, kuten matematiikkaa, luonnontieteitä, yhteiskuntaoppia ja kieliä. Lisäksi se tarjoaa opettajille työkaluja, joilla he voivat hallita luokkiaan, antaa tehtäviä ja seurata oppilaiden edistymistä.

otava oppilaan maailma
otava oppilaan maailma

oppilas.otava.fi

Voit kirjautua sisään omalla nimelläsi ja opettajan tai organisaation antamalla avainkoodilla.

Joitakin otava oppilaan maailma tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Interaktiiviset harjoitukset: Alusta tarjoaa interaktiivisia harjoituksia, joiden avulla opiskelijat voivat harjoitella taitojaan ja vahvistaa käsitteiden ymmärtämistä.
  • E-kirjat: otava oppilaan maailma tarjoaa valikoiman e-kirjoja, jotka kattavat eri aiheita. Näitä e-kirjoja voi lukea verkossa tai ladata offline-lukemista varten.
  • Arvioinnit: Alustassa on arviointeja, joiden avulla opettajat voivat arvioida oppilaiden edistymistä ja tunnistaa alueet, joilla he tarvitsevat lisäapua.
  • Opettajan työkalut: otava maailma tarjoaa opettajille myös työkaluja, joiden avulla he voivat hallita luokkiaan, antaa tehtäviä ja seurata oppilaiden edistymistä. Tähän sisältyy mahdollisuus tarkastella raportteja oppilaiden suorituksista ja seurata heidän edistymistään ajan mittaan.

Alusta on saatavilla suomen- ja ruotsinkielisenä, ja se on yhteensopiva pöytätietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten kanssa. Se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi, joten kaikenikäiset ja -tasoiset oppilaat voivat käyttää sitä.

Kaiken kaikkiaan otava oppilaan maailma on arvokas resurssi suomalaisille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa oppimiskokemustaan ja akateemista suoritustaan.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.