Pamela Tola, vanhemmat, sisarukset, lapset, elokuva

Pamela Tola on suomalainen näyttelijä, syntynyt 15. lokakuuta 1981 Helsingissä. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan useissa suomalaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa, kuten ”Raskas matka” (2018), ”Leijonan sydän” (2013) ja ”Tuntematon sotilas” (2017).

Tola aloitti näyttelijänuransa 2000-luvun alussa ja saavutti suosiota läpimurtoroolillaan suomalaisessa tv-sarjassa ”Kotikatu” vuonna 2004. Sen jälkeen hän on esiintynyt useissa suomalaisissa tv-sarjoissa, kuten ”Koukussa”, ”Kummeli” ja ”Roba”.

Televisiotyönsä lisäksi Tola on menestynyt myös suomalaisessa elokuvassa. Hän on esiintynyt useissa suomalaisissa elokuvissa, kuten ”Paha perhe” (2010), ”Hyvä poika” (2011) ja ”Betoniyö” (2013).

Tola on ollut ehdolla ja voittanut useita palkintoja näyttelemisestään, muun muassa kolme Jussi-palkintoa (suomalainen vastine Oscar-palkinnoille) parhaasta naispääosasta. Hän on saanut myös Venla-palkinnon parhaasta draamasarjan naispääosasta ja Kultainen Venla-palkinnon parhaasta naispääosasta.

Näyttelijänuransa lisäksi Tola on toiminut myös laulajana ja julkaissut kaksi albumia. Hänet tunnetaan hyväntekeväisyystyöstään ja hän on toiminut Suomen Punaisen Ristin lähettiläänä.

Pamela Tola vanhemmat

Pamela Tola isän nimi Mikko J. Tola ja äidin nimi on martina tola.

Pamela Tola sisarukset

Pamela Tola on yksi sisko, jonka nimi on Joonatan Tola.

Pamela Tola lapset

Valitettavasti meillä ei ole tietoa siitä, onko Pamela Tolalla lapsia. Tällaisia henkilökohtaisia tietoja pidetään usein yksityisinä, eikä niitä ole julkisesti saatavilla.

Pamela Tola elokuva

Pamela Tola on esiintynyt uransa aikana useissa suomalaisissa elokuvissa. Tässä muutamia hänen merkittävimpiä elokuvaroolejaan:

Tola Tola Tola: Heavy Trip (2018) roolissa Miia
Tuntematon sotilas (2017) roolissa Martta
Betoniyö (2013) äitinä
Leijonan sydän (2013) roolissa Marjo
Bad Family (2010) as Janette

Näiden elokuvien lisäksi Tola on esiintynyt myös useissa suomalaisissa tv-sarjoissa, kuten ”Roba”, ”Koukussa” ja ”Kummeli”.

Pamela tola koulutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, Teatterikorkeakoulu Helsinki (2002-2008).

pamela tola instagram https://www.instagram.com/tolapamela/

Kuinka vanha Pamela Tola on?

pamela tola ikä on 41 vuotta

Kuinka pitkä Pamela Tola on?

pamela tola korkeus on 5′ 2″

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.