Paula Vesala, ikä, pituus, keikat, kappaleet, elokuvat

Paula Vesala on suomalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, syntynyt 10. joulukuuta 1981 Kärsämäellä. Hänet tunnetaan parhaiten vuosina 2003-2013 toimineen suomalaisen popyhtye PMMP:n laulajana.

Vesala aloitti musiikkiuransa sooloartistina vuonna 2016 PMMP:n hajottua. Hän on julkaissut kaksi sooloalbumia, ”Paula Vesala” vuonna 2016 ja ”Älä pudota mun tunnelmaa” vuonna 2019.

Musiikkiuransa lisäksi Vesala on myös näyttelijä ja hän on esiintynyt useissa suomalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten suositussa rikosdraamasarjassa ”Bordertown”. Hän näytteli myös musikaalin ”Mamma Mia!” suomalaisessa versiossa.

paula vesala on voittanut työstään useita palkintoja, muun muassa viisi Emma-palkintoa, jotka ovat suomalainen vastine Grammy-palkinnoille. Hänet palkittiin myös parhaan naispääosan palkinnolla vuoden 2016 Jussi-palkinnoissa roolistaan elokuvassa ”Hymyilevä mies” (Olli Mäen elämän onnellisin päivä).

Vesala tunnetaan voimakkaasta lauluäänestään, koskettavista sanoituksistaan ja mukaansatempaavista esityksistään, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä tämän hetken suomalaisen musiikin lahjakkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista artisteista.

Paula Vesala ikä

Paula Vesala on syntynyt vuonna 1981 ja on tällä hetkellä 41-vuotias.

Paula Vesala pituus

Paula Vesala pituus on 5′ 2″.

Paula Vesala keikat

Meillä ei ole reaaliaikaista tietoa Paula Vesalan tulevista keikoista tai konserteista. Voit kuitenkin tarkistaa hänen virallisilta verkkosivuiltaan tai sosiaalisen median tileiltään mahdolliset ilmoitukset tai päivitykset hänen tulevista keikoistaan. Myös erilaisilla lipunmyyntisivustoilla tai tapahtumakalentereissa voi olla tietoa hänen tulevista keikoistaan tai konserteistaan.

Vesala on aiemmin esiintynyt erilaisilla musiikkifestivaaleilla ja tapahtumapaikoilla eri puolilla Suomea sekä sooloartistina että PMMP-yhtyeen kanssa. Hänen merkittävimpiä esiintymisiään ovat muun muassa Ruisrock-festivaali, Provinssirock-festivaali, Ilosaarirock-festivaali ja Sideways-festivaali. Hänet tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista live-esiintymisistään, ja fanit odottavat hänen keikkojaan innolla.

Paula Vesala kappaleet

Paula Vesala on julkaissut musiikkiuransa aikana lukuisia kappaleet sekä sooloartistina että PMMP-yhtyeen jäsenenä. Hänen suosituimpia kappaleitaan ovat mm:

 • Sori
 • Tequila
 • Elegia
 • Älä pudota mun tunnelmaa
 • Paha silmä
 • Rakkauslaulu
 • Meikit, ketjut ja vyöt
 • Joku toinen
 • Ihana päivä
 • Taiteilia

Näistä kappaleista on tullut Suomessa hittejä ja ne ovat auttaneet vakiinnuttamaan Vesalan maineen yhtenä tämän hetken suomalaisen musiikin lahjakkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista artisteista.

Paula Vesala elokuvat

Paula Vesala on myös näyttelijä ja on esiintynyt useissa suomalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hänen merkittävimpiä elokuvaroolejaan ovat mm:

Hymyilevä mies (The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, 2016) – Vesala näytteli pääroolissa Raija Jänkästä, nyrkkeilijä Olli Mäen tyttöystävää.

 • Aurora (2019) – Vesala näytteli Auroraa, naista, joka palaa kotikaupunkiinsa isänsä kuoleman jälkeen.
 • Viraali (2018) – Vesala näytteli Emiliaa, opettajaa, joka joutuu skandaaliin sen jälkeen, kun hänestä tehty video leviää.
 • Tatu ja Patu! (2016) – Vesala näytteli Tatua, toista tämän lastenelokuvan kahdesta päähenkilöstä.
 • Näiden elokuvien lisäksi paula vesala on esiintynyt myös useissa suomalaisissa tv-sarjoissa, kuten ”Bordertown” ja ”Roba”.

paula vesala ig instagram https://www.instagram.com/vesalaofficial/

Paula Koivuniemi, perhe, lapset, ikä, sairaus, keikat, kappaleet

Onko Paula Vesala naimisissa?

marraskuuta 2014 Paula Vesala meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Lauri Ylösen kanssa.

Missä Paula Vesala asuu Suomessa?

Paula Vesala on kotoisin Kärsämäeltä.

Minkä ikäinen on Paula Vesala?

paula vesala on 41-vuotias