PS4 fortnite – Kuinka pelata

Fortnite PS4:llä on erinomainen vaihtoehto Battle Royale -pelien kokemiseen. Se on erittäin suosittu konsolipelaajien keskuudessa, ja se tarjoaa sulavaa pelattavuutta yli 60 FPS:n nopeudella sekä vaikuttavan visuaalisen ilmeen uudemmilla konsoleilla, kuten Fortnite PS5:llä. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on loistava tapa nauttia Fortnitesta ilman pelipc:tä.

miten pelata fortnite ps4
Miten pelata Fortnite PS4?

On kuitenkin tärkeää huomata, että Fortniten konsoliversio on täysin digitaalinen peli, joten et voi vain ostaa fyysistä levyä ja aloittaa pelaamista. Jos Fortnite on sinulle uusi peli PlayStationilla, on tärkeää tietää, miten pääset alkuun pelissä ja miten pelaatte

Miten pelata Fortnite PS4?

Toki! Tässä on perusopas siitä, miten Fortnite pelataan PS4:llä:

 • Lataa ja asenna Fortnite: Lataa ja asenna Fortnite PS4-konsolillesi ensin PlayStation Storesta.
 • Luo Epic Games -tili: Kun olet asentanut Fortniten, sinun on luotava Epic Games -tili, jotta voit aloittaa pelaamisen.
 • Navigoi päävalikossa: Kirjautumisen jälkeen pääset päävalikkoon. Sieltä voit valita, haluatko pelata yksin, kaksinpeliä, ryhmää tai muita pelitiloja.
 • Valitse pelitila: Valitse pelitila, jota haluat pelata, ja odota, että matchmaking löytää sinulle pelin.
 • Pudota taistelubussista: Kun peli alkaa, olet lentävässä bussissa. Paina ”X”-painiketta hypätäksesi bussista, kun olet valmis.
 • Ryöstä ja kerää resursseja: Kun olet laskeutunut saarelle, ala ryöstää rakennuksia ja kerätä resursseja, kuten puuta, metallia ja tiiliä, rakentaaksesi rakenteita.
 • Selviydy hengissä ja eliminoi muut pelaajat: Pelin tavoitteena on olla viimeinen pelaaja tai joukkue pystyssä. Sinun on eliminoitava muut pelaajat ja samalla vältettävä itse eliminoitumista.
 • Rakenna rakenteita: Rakenteiden, kuten seinien, ramppien ja lattioiden, rakentaminen voi antaa suojaa ja mahdollistaa pääsyn korkeammille paikoille.
 • Pysy myrskypiirin sisällä: Varmista, että pysyt turvavyöhykkeen tai myrskyn piirin sisällä, sillä saari pienenee ajoittain.
 • Vie peli loppuun: Jatka pelaamista, kunnes vain yksi pelaaja tai joukkue on jäljellä. Jos olet viimeinen pelaaja tai joukkue, voitat pelin!

Siinä perusopas Fortnite pelaamiseen PS4. Onnea ja hauskaa!

Mitä eroa on Fortnite PS4:n ja PS5:n välillä?

Suurin ero PS4:n ja PS5:n Fortniten välillä on konsolien laitteisto-ominaisuudet. PS5 on tehokkaampi konsoli, jolla on paremmat laitteistospesifikaatiot kuin PS4:llä, mikä mahdollistaa paremman grafiikan ja sulavamman pelattavuuden. Seuraavassa on joitakin keskeisiä eroja:

 • Grafiikka: PS5 pystyy tuottamaan laadukkaampaa grafiikkaa ja visuaalisia tehosteita, mikä saa pelin näyttämään vaikuttavammalta ja yksityiskohtaisemmalta kuin PS4:llä.
 • Latausajat: PS5:n SSD-levy (solid-state drive) mahdollistaa nopeammat latausajat ja sujuvammat siirtymät pelin eri alueiden välillä. Tämä tarkoittaa, että käytät vähemmän aikaa pelin latautumisen odottamiseen ja enemmän aikaa pelaamiseen.
 • Ruudunpäivitysnopeus: PS5 pystyy pyörittämään Fortnitea korkeammalla ruudunpäivitysnopeudella PS4:ään verrattuna, mikä voi johtaa sulavampaan pelattavuuteen ja herkemmin reagoiviin kontrolleihin.
 • DualSense-ohjain: PS5:n DualSense-ohjaimessa on edistyksellinen haptinen palaute ja mukautuvat liipaisimet, jotka voivat tarjota upeamman pelikokemuksen.
 • Ristikkäispelaaminen: Sekä PS4 että PS5 tukevat ristikkäispelaamista, mutta jotkut PS5-pelaajat saattavat pelata mieluummin muita PS5-pelaajia vastaan, koska laitteiston ominaisuudet ovat paremmat.

Kaiken kaikkiaan, vaikka pelikokemus ja sisältö ovat pitkälti samat molemmilla alustoilla, Fortniten PS5-versio tarjoaa kehittyneemmän ja mukaansatempaavamman pelikokemuksen kuin PS4-versio.

Miten parantaa Fortnitea PS4:llä?

Jos haluat parantaa taitojasi Fortnite PS4, voit tehdä useita asioita:

 1. Harjoittele johdonmukaisesti: Kuten minkä tahansa taidon kohdalla, harjoittelu on avainasemassa Fortniten parantamisessa. Varaa aikaa pelaamiseen säännöllisesti, äläkä lannistu, jos et näe välittömiä tuloksia. Mitä enemmän pelaat, sitä paremmin hallitset ohjaimia ja pelimekaniikkaa.
 2. Opi rakentamaan tehokkaasti: Rakentaminen on Fortnitessa ratkaisevan tärkeää, ja se voi antaa sinulle etulyöntiaseman vastustajiin nähden. Vietä aikaa harjoittelemalla rakenteiden, kuten seinien, ramppien ja lattioiden, rakentamista ja opettele käyttämään niitä eduksesi taisteluissa.
 3. Katso ja opi muilta: Kokeneiden Fortnite-pelaajien seuraaminen Twitchin tai YouTuben kaltaisilla alustoilla voi olla hyvä tapa oppia uusia strategioita ja tekniikoita. Kiinnitä huomiota siihen, miten he lähestyvät taisteluita, liikkuvat kartalla ja käyttävät rakentamista hyödykseen.
 4. Kokeile erilaisia ohjausasetuksia: Jokaisella on erilaiset mieltymykset ohjausasetusten suhteen, joten kokeile eri asetuksia löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan. Tähän voi kuulua ohjaimen herkkyyden säätäminen tai painikkeiden asettelun muuttaminen.
 5. Pelaa ryhmän kanssa: Pelaaminen kaveriporukan kanssa tai liittyminen joukkueeseen voi olla hauska tapa parantaa Fortnitea. Voit kommunikoida joukkuetovereidesi kanssa ja koordinoida liikkeitäsi ja hyökkäyksiäsi, jotta voit kaataa vastustajat tehokkaammin.
 6. Pysy tietoinen myrskypiiristä: Kiinnitä huomiota myrskypiiriin ja suunnittele liikkeesi sen mukaisesti. Näin vältät jäämisen turvallisen alueen ulkopuolelle ja tarpeettoman vahingon ottamisen.

Muista, että Fortnite parantaminen vaatii aikaa ja vaivaa, joten ole kärsivällinen itsesi kanssa ja jatka harjoittelua. Omistautumisella ja oppimishalulla sinusta voi tulla taitava Fortnite-pelaaja PS4.

Onko Fortnite PS4 ilmainen?

Luo, pelaa ja taistele ystävien kanssa ilmaiseksi Fortnitessa. Tule viimeiseksi jäljellä olevaksi pelaajaksi Battle Royale- ja Zero Build -peleissä, koe konsertti tai livetapahtuma tai tutustu yli miljoonaan luojien luomaan peliin, kuten kilpa-ajoon, parkouriin, zombie survival -peleihin ja muihin. Löydä kaikki Fortnitesta!

Saako PS4:lle Fortniten?

Kun Fortnite on ladattu ja asennettu, se näkyy päävalikon kuvakeluettelossa. Valitse kuvake ja peli käynnistyy. Peli pyytää sinua kirjautumaan sisään Epic Gamesin tilillä.

Kuinka monta gigatavua Fortnite PS4:ssä on?

Aluksi ladataan 8 GB tiedostoja ennen asennusta. Asennuksen aikana pelijärjestelmä lataa vielä 10 GB, jotta peli on pelattavissa. Siksi Fortniten lataamiseen PlayStation 4:lle tarvitaan vähintään 23 Gt vapaata tilaa, vaikka peli viekin yhteensä 18 Gt.

Miksi Fortnite kestää PlayStation 4:llä niin kauan?

Fortnite on tunnettu kovasta viiveestä, vaikka internetyhteys olisikin hyvä. Syitä Fortniten lagiin voi olla monia, mutta yleisin syy on se, että Internet-palveluntarjoajasi estää internet-yhteytesi. Muita syitä voivat olla esimerkiksi väärä reititys, vanhentuneet ajurit, vanha peliversio ja paljon muuta.