s-market koronatesti | hinta, saatavuus 2023

Tässä on opas s-market koronatesti joka auttaa sinua tekemään testin yksinkertaisella tavalla.

lue koko opas ymmärtääksesi enemmän täydellisillä yksityiskohdilla.

s-market koronatesti, hinta, saatavuus
s market koronatesti

s-market koronatesti hinta

korona kotitesti hinta s-market

Tammikuun 1. päivästä lähtien korona kotitesti maksaa kaikissa S-market-myymälöissä 3,89 euroa yksikköä kohti.

s-market koronatesti saatavuus

Parlamentti päätti 28. joulukuuta, että koronaviruksen kotitestit vapautetaan väliaikaisesti arvonlisäverosta 1. tammikuuta 2022 alkaen. S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho totesi, että he ovat tyytyväisiä päätökseen ja alentavat kotitestien hintoja arvonlisäveron verran ja vähän enemmänkin. S-ryhmän kaupoissa, kuten Prismassa, S-marketissa, Saleissa, Alepassa ja Food Market Herkussa, kotitestien uusi hinta on nyt 3,89 euroa kappaleelta. Testejä voi ostaa myös viiden kappaleen pakkauksissa, joiden hinta on 19,45 euroa.

Joulusesongin aikana äkillisesti kasvanut kysyntä vaikutti Corona-kotitestien saatavuuteen. Tilanteen odotetaan kuitenkin paranevan tammikuun alussa, kun varastoon saapuu suuria määriä testejä.

Päällysaho lisäsi, että aiemmin ilmoitettu Corona-kotitestien lisäerä on edelleen myynnissä Prisma-infopisteissä, ja ostaja saa kattavat ohjeet suomeksi ja ruotsiksi. Myös tavallisia suomenkielisillä merkinnöillä varustettuja kotitestejä lisätään jatkuvasti myymälöihin.

S-ryhmän odotetaan saavuttavan yli 700 000 kruunun myynnin kotitesteissä vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lisätietoja koronan kotitesteistä saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilta. S-ryhmän myymälöissä myytävät antigeenitestit havaitsevat tehokkaasti aktiivisen koronavirustartunnan. Ne antavat tarkimmat tulokset, kun ne otetaan viiden päivän kuluessa oireiden alkamisesta. On tärkeää huomata, että kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronaviruskoetta.

Lue lisää täältä

Mikä on s market korona testin hinta?

Korona testin hinta s marketissa on 3,89 euroa.

Voinko tehdä Korona-testin kotona?

kyllä, voit tehdä Korona-testin kotona s market Bosonin Covid-19-antigeenin pikatestillä itsetestaustuotteisiin.