s pankki apple pay: Kätevä ja turvallinen tapa maksaa 2023

Oletko kyllästynyt kantamaan mukanasi useita luottokortteja tai etsimään lompakostasi käteistä? Haluatko turvallisen ja kätevän tavan maksaa ostoksesi? Älä etsi kauempaa kuin S-Pankki Apple Pay. Tässä innovatiivisessa maksuratkaisussa yhdistyvät mobiililompakon mukavuus sekä touch ID- ja Face ID -tunnistuksen turvallisuus.

Mikä on S-Pankki Apple Pay?

S-Pankki Apple Pay on mobiilimaksuratkaisu, jonka avulla S-Pankin asiakkaat voivat suorittaa maksuja iPhonella, Apple Watchilla tai iPadilla. Maksuprosessi on yksinkertainen ja turvallinen, ja käyttäjät voivat maksaa ostoksensa vain sormen kosketuksella tai vilkaisemalla laitettaan.

S-Pankki Apple Payn käyttäminen edellyttää, että käyttäjät lisäävät S-Pankin pankki- tai luottokorttinsa Apple Walletiinsa. Sen jälkeen he voivat käyttää laitettaan maksamiseen missä tahansa kosketuksettomassa maksupäätteessä, joka hyväksyy Mastercardin tai Visan. S-Pankki Apple Pay on saatavilla S-Pankin asiakkaille, joilla on iPhone 6 tai uudempi, Apple Watch Series 1 tai uudempi tai iPad, jossa on Touch ID tai Face ID.

Miten S-Pankki Apple Pay otetaan käyttöön?

S-Pankki Apple Payn käyttöönotto on mutkaton prosessi, joka hoituu muutamassa vaiheessa.

 • Avaa Apple Wallet -sovellus laitteellasi.
 • Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ”+”-kuvaketta.
 • Seuraa ohjeita lisätäksesi S-Pankin pankki- tai luottokorttisi.
 • Vahvista korttisi noudattamalla näytön ohjeita.
 • Kun korttisi on vahvistettu, voit alkaa käyttää S-Pankki Apple Payta maksamiseen missä tahansa kosketuksettomassa maksupäätteessä, joka hyväksyy Mastercardin tai Visan.

S-Pankki Apple Payn edut

S-Pankki Apple Payn käytössä on useita etuja, mm:

Kätevyys
S-Pankki Apple Payn avulla sinun ei enää tarvitse kantaa mukanasi useita luottokortteja tai käteistä. Kaikki maksutietosi on tallennettu turvallisesti laitteeseesi, joten voit maksaa ostoksesi helposti vain sormen kosketuksella tai vilkaisemalla laitteeseesi.

Turvallisuus
S-Pankki Apple Pay on yksi turvallisimmista saatavilla olevista maksuratkaisuista. Tapahtumat todennetaan touch ID:n tai Face ID:n avulla, mikä tarkoittaa, että vain sinä voit valtuuttaa maksut laitteellasi. Lisäksi maksutietojasi ei koskaan jaeta kauppiaille, mikä suojaa taloudellisia tietojasi entisestään.

Nopeus
S-Pankki Apple Pay -maksutapahtumat ovat uskomattoman nopeita, joten voit maksaa ostoksesi muutamassa sekunnissa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä kiireisessä vähittäiskaupassa tai kun sinulla on kiire.

S-Pankki Apple Pay -maksut

S-Pankki Apple Pay on ilmainen palvelu S-Pankin asiakkaille. S-Pankin pankki- tai luottokortin käyttämisestä ostoksiin voi kuitenkin periä tavanomaisia maksuja ja kuluja. Nämä maksut vaihtelevat tilisi ja korttisi tyypin mukaan.

Maat, jotka hyväksyvät S-Pankki Apple Payn

S-Pankki Apple Pay hyväksytään yhä useammassa maassa ympäri maailmaa, mm:

 • Suomi
 • Ruotsi
 • Tanska
 • Norja
 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Kanada
 • Australia
 • Uusi-Seelanti
 • Japani
 • Kiina

S-Pankki Apple Payn hyväksyvien maiden luettelo laajenee jatkuvasti, joten muista tarkistaa paikallisilta kauppiailtasi, hyväksyvätkö he tämän maksuratkaisun.

Keskeiset huomiot

S-Pankki Apple Pay on kätevä ja turvallinen tapa maksaa ostoksesi iPhonella, Apple Watchilla tai iPadilla. S-Pankki Apple Payn käyttöönotto on yksinkertainen prosessi, joka voidaan suorittaa vain muutamassa minuutissa. muutamassa vaiheessa, ja se tarjoaa useita etuja, kuten mukavuutta, turvallisuutta ja nopeutta. S-Pankki Apple Pay hyväksytään myös yhä useammassa maassa ympäri maailmaa, mikä tekee siitä loistavan maksuratkaisun matkailijoille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit turvallista, nopeaa ja kätevää tapaa maksaa ostoksesi, S-Pankki Apple Pay on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Helpon käyttöönottoprosessin, vankkojen turvaominaisuuksien ja laajenevan tuettujen maiden luettelon ansiosta siitä on nopeasti tulossa yksi markkinoiden suosituimmista maksuratkaisuista. Miksi et siis kokeilisi sitä ja näkisit, miten se voi yksinkertaistaa maksukokemustasi?

Saako S-Pankin kortin Apple Payhin?

Tällä hetkellä S-Pankin kortit eivät ole yhteensopivia Apple Payn kanssa. Käyttäjät voivat kuitenkin kerätä pisteitä S-ryhmän ja Keskon bonuskorteilla tehdessään maksutapahtumia MobilePay-maksupalvelun kautta.

Saako S-Pankin kortin iphoneen?

S-Etukortin digitaalinen versio on yhteensopiva Android-puhelinten kanssa, kun taas iOS-käyttäjät pääsevät bonukseensa käsiksi MobilePay-sovelluksen kautta. Digitaalisen S-Etukortin käyttämiseksi asiakkaat voivat ladata S-Mobile-sovelluksen uusimman version (2.20.0). Digitaalista korttia voi käyttää S-ryhmän myymälöissä ja ABC-ravintoloissa.

Mitä kortteja Apple Pay tukee?

Apple Pay on yhteensopiva useiden suurimpien pankkien ja kortinmyöntäjien luotto-, debit- ja prepaid-korttien kanssa. Lisäämällä tuetut kortit sovellukseen käyttäjät voivat nauttia kaikista korttitoimittajiensa tarjoamista eduista, palkkioista ja turvaominaisuuksista. Apple Payta tukevien pankkien ja kortinmyöntäjien luettelo laajenee jatkuvasti, mikä tarjoaa käyttäjille entistä enemmän vaihtoehtoja mobiilimaksujen suorittamiseen.

Voiko S-Pankin kortilla maksaa puhelimella?

S-ryhmän päivittäistavarakauppojen (pois lukien ABC Markets ja Food Market Herkut) lisäksi MobilePaylla voi maksaa ostoksia Sokokin, Emotionsin ja Prisma Rautan myymälöissä ympäri Suomen. MobilePay on yhteensopiva kaikenlaisten älypuhelinten ja minkä tahansa pankin myöntämien korttien kanssa.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.