Samu Haber, vanhemmat, isä, pituus, ikä, lapset, kirja

Samu Haber on suomalais-saksalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko, joka tunnetaan parhaiten suomalaisen poprock-yhtye Sunrise Avenuen laulajana ja kitaristina. Hän syntyi 2. huhtikuuta 1976 Helsingissä suomalaisen äidin ja saksalaisen isän lapsena.

Haber aloitti musiikkiuransa 1990-luvun lopulla soittamalla eri yhtyeissä Suomessa ja Saksassa. Hän perusti Sunrise Avenuen vuonna 2002, ja yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”On the Way to Wonderland” vuonna 2006. Albumi oli kaupallinen menestys ja vakiinnutti bändin yhdeksi Suomen ja Saksan suosituimmista esiintyjistä.

Sunrise Avenuen kanssa tekemänsä työn lisäksi samu Haber on toiminut tuomarina ja mentorina useilla kausilla ”The Voice” -televisio-ohjelman suomalaisessa versiossa. Hän on julkaissut myös soolomusiikkia, muun muassa vuoden 2020 albumin ”Mun Täytyy Mennä”.

Haber on voittanut uransa aikana useita palkintoja ja tunnustuksia, kuten saksalaisen Echo Music Awardin ja suomalaisen Emma-palkinnon parhaasta miesartistista. Hänet tunnetaan voimakkaasta lauluäänestään, dynaamisesta lavaesiintymisestään ja sydämellisestä laulunkirjoituksestaan.

Samu Haber on suomalais-saksalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko, joka tunnetaan parhaiten suomalaisen poprock-yhtye Sunrise Avenuen laulajana ja kitaristina. Hän syntyi 2. huhtikuuta 1976 Helsingissä suomalaisen äidin ja saksalaisen isän lapsena.
samu haber

Samu Haber vanhemmat

Samu Haber äiti on kotoisin finlnadista ja isä on saksasta.

isä

Samu Haber isä on saksalainen, mutta hänen nimensä ja muut henkilötiedot eivät ole julkisesti tiedossa. Hän on pysynyt suurelta osin poissa julkisuudesta.

pituus

Samu Haber pituus on 6′ 4″

Samu Haber ikä

Samu Haber on syntynyt vuonna 1976, joten tällä hetkellä hänen ikä on 46 vuotta.

Samu Haber lapset

Samu Haberilla ei ole lapset

Samu Haber keikat

Samu Haber on esiintynyt lukuisissa keikat ja konserteissa muusikon uransa aikana. Sunrise Avenuen laulajana ja kitaristina hän on kiertänyt laajasti Suomessa, Saksassa ja muissa Euroopan maissa sekä Aasiassa. Yhtye on esiintynyt suurilla festivaaleilla, kuten Rock am Ring ja Rock im Park Saksassa, sekä muissa suurissa musiikkitapahtumissa Euroopassa ja Aasiassa.

Sunrise Avenuen kanssa tekemänsä työn lisäksi Haber on tehnyt myös soolokonsertteja, mukaan lukien akustisia keikkoja ja keikkoja taustayhtyeen kanssa. Hän on esiintynyt useissa eri paikoissa Suomessa, Saksassa ja muissa maissa, ja hän on tehnyt myös muutamia hyväntekeväisyyskonsertteja eri tarkoituksiin.

Haber tunnetaan energisistä ja dynaamisista live-esiintymisistään, joihin usein liittyy yleisön vuorovaikutusta ja yhteislauluja. Hänellä on uskollinen fanikunta, ja häntä on kehuttu hänen lavaesiintymisestään ja showtaidostaan. Vaikka Haber on ilmoittanut pitävänsä taukoa Sunrise Avenuen kiertueista muiden sitoumustensa vuoksi, hän on ilmoittanut jatkavansa esiintymistä ja musiikin tekemistä myös tulevaisuudessa.

Samu Haber kirja

Samu Haber on julkaissut yhden kirjan nimeltä ”Ein Lied kann eine Brücke sein” (Laulu voi olla silta), joka ilmestyi vuonna 2015. Kirja on muistelmateos ja kertoo Haberin elämästä ja urasta aina lapsuudesta Suomessa ja Saksassa nousuun kuuluisuuteen Sunrise Avenue -yhtyeen laulajana.

samu haber instagram https://www.instagram.com/hapahaber/

samu haber kappaleet

Samu Haber on kirjoittanut ja esittänyt uransa aikana monia kappaleita sekä sooloartistina että Sunrise Avenuen laulajana. Hänen suosituimpia kappaleitaan ovat mm:

  • Fairytale Gone Bad – Tämä on yksi Sunrise Avenuen suurimmista hiteistä, joka julkaistiin vuonna 2006. Siinä kuullaan Haberin voimakasta laulua ja tarttuvia kitarariffejä.
  • You Are – Toinen suosittu Sunrise Avenuen kappale, joka julkaistiin vuonna 2011. Se on rakkauslaulu, jossa on mieleenpainuva kertosäe.
  • Something in Your Mouth – Tämä on yksi Haberin soolokappaleista, joka julkaistiin vuonna 2011. Se on rock-kappale, jossa on nopea tempo ja energinen kitaransoitto.
  • Life is Beautiful – Tämä on toinen Sunrise Avenuen hitti, joka julkaistiin vuonna 2013. Se on positiivinen ja piristävä kappale, jossa on tarttuva melodia.
  • Forever Yours – Tämä on yksi Sunrise Avenuen rakastetuimmista kappaleista, joka julkaistiin vuonna 2009. Se on balladi, jossa on tunteelliset sanat ja kaunis melodia.

Aku Sipola, pituus, äiti, vanhemmat ,puoliso, salatut elämät

Sara Parikka, äiti, lapset, ikä, blogi, koti, kirjat, ig

Kuinka vanha Samu Haber on?

46 vuotta (2. huhtikuuta 1976)

Missä Samu Haber asuu?

Espanja, Helsinki, Munkkiniemi

Kuinka pitkä Samu Haber on?

Samu Haber Pituus on 6′ 4″

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.