Sara Parikka, äiti, lapset, ikä, blogi, koti, kirjat, ig

Sara Parikka on suomalainen näyttelijä, joka on syntynyt 5. maaliskuuta 1991 Helsingissä. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Mia Järvenä suositussa suomalaisessa saippuaoopperassa Salatut elämät vuosina 2008-2017.

Parikka aloitti näyttelijänuransa jo nuorena esiintyen useissa suomalaisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. ”Salatut elämät” -sarjan lisäksi hän on esiintynyt myös muissa suomalaisissa televisiosarjoissa, kuten ”Kylmäverisesti sinun” ja ”Syke”, sekä suomalaisessa elokuvassa ”Vares – Kaidan tien kulkijat”.

Parikka on ollut ehdolla useiden palkintojen saajaksi näyttelemisestään, muun muassa parhaan naispääosan palkinnon Monte-Carlon televisiofestivaaleilla vuonna 2015 roolistaan elokuvassa ”Salatut elämät”. Hänet tunnetaan Suomessa myös bloggaajana ja sosiaalisen median vaikuttajana.

sara parikka äiti

Sara Parikan äiti nimi on Marjut Parikka. Hän on suomalainen muusikko ja on työskennellyt musiikinopettajana.

sara parikka lapset

Sara Parikka on kolmen lapset äiti, mutta tällä hetkellä emme tiedä heidän nimeään.

Sara Parikka ikä

Sara Parikka syntyi 5. maaliskuuta 1991. Tuona päivänä hän oli 31-vuotias. Huomaa kuitenkin, että hänen ikänsä kasvaa joka vuosi yhdellä, joten sinun on mukautettava hänen ikänsä vastaavasti nykyisen päivämäärän perusteella.

Sara Parikka blogi

Sara Parikan blogin nimi on hänen oma nimensä – katso täältä

Sara Parikka koti

Sara Parikka kirjat

Sara Parikka on kirjoittanut uransa aikana useita kirjat. Elokuussa 2009 hän julkaisi ensimmäisen kirjansa ”Teinistä tähdeksi – Kuinka Sarasta tuli Peppi”, jonka julkaisi WSOY. Kirja kertoo hänen kokemuksistaan ensimmäisen vuoden aikana Salatut elämät -elokuvan kuvauksissa ja erilaisista haasteista, joita hän kohtasi. Vuonna 2018 hän julkaisi kirjan ”365. Ilon ja inspiraation vuosi”, jonka myös julkaisi WSOY. Kirja on kokoelma inspiroivia sitaatteja ja pohdintoja, joiden tarkoitus on kohottaa ja inspiroida lukijoita. Maaliskuussa 2021 WSOY julkaisi hänen uusimman kirjansa ”Itse tehty – opas omannäköiseen työelämään,”

Sara Parikka ig

https://www.instagram.com/saraparikka/

Onko Sara Parikka naimisissa?

Kyllä, Sara Parikka on naimisissa. Hän meni naimisiin näyttelijä ja ohjaaja Roope Salmisen kanssa elokuussa 2018. Pariskunta oli seurustellut ennen avioliittoa useita vuosia, ja heillä on yhteinen tytär, joka syntyi vuonna 2017.

Minkä ikäinen on Sara Parikka?

Sara Parikka on syntynyt 5. maaliskuuta 1991. Tänään 3. maaliskuuta 2023 hän on 31-vuotias.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.