Susanna Laine, isä, sisko, miesystävä, lapset, seurustelee

Susanna Laine on suomalainen tv-juontaja ja toimittaja. Hän on syntynyt 1. syyskuuta 1981 Seinäjoella.

Laine aloitti uransa YleX:n radiojuontajana 1990-luvun lopulla. Myöhemmin hän siirtyi Ylen valtakunnalliselle televisiokanavalle Yle TV1:lle juontajaksi ja uutisankkuriksi. Hän on juontanut kanavalla erilaisia ohjelmia, kuten Ykkösaamu, Aamu-TV ja Ajankohtainen kakkonen.

Susanna Laine on suomalainen tv-juontaja ja toimittaja. Hän on syntynyt 1. syyskuuta 1981 Seinäjoella.
susanna laine

Laine on juontanut myös useita viihde- ja tosi-tv-ohjelmia, kuten Tanssii Tähtien Kanssa ja Huippujengi. Lisäksi hän on toiminut Eurovision laulukilpailujen kommentaattorina.

Susanna Laine on saanut useita palkintoja journalistisesta työstään ja televisiojuontajana toimimisesta. Vuonna 2006 hänelle myönnettiin Kultainen TV-risti (Kultainen TV-risti) hänen panoksestaan suomalaisen television hyväksi. Hän on myös ollut useita kertoja ehdolla Venla-palkinnon, arvostetun suomalaisen televisiopalkinnon, saajaksi.

Susanna Laine on kaksi lasta, ja hänet tunnetaan aktiivisesta elämäntyylistään, muun muassa osallistumisestaan triathloniin ja maratonille.

perhe

Susanna Laine isä tietoja ei ole saatavilla

Susanna Laine sisko Tiina Laine

pituus

Susanna Laine pituus on 5′ 10″.

ikä

Susanna Laine ikä on 41-vuotias ja hän on syntynyt vuonna 1981.

miesystävä

Susanna Laine ei ole miesystävä

mies

Susanna Laine oli aiemmin naimisissa suomalaisen näyttelijän ja koomikon Jukka Hildénin kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2006, mutta erosi myöhemmin vuonna 2013. Sen jälkeen Susanna Laineen parisuhdestatuksesta tai siitä, onko hän mennyt uudelleen naimisiin, ei ole ollut julkista tietoa.

lapset

Susanna Laine lapsitiedot eivät ole julkisesti saatavilla.

seurustelee

Tietojemme mukaan Susanna Laine on mahdollisesti sinkku.

Susanna Laine instagram https://www.instagram.com/lainesusanna/

koulutus

Susanna Laine opiskeli Tampereen yliopistossa, jossa hän suoritti viestinnän kandidaatin tutkinnon. Tutkinnon suorittamisen jälkeen hän aloitti uransa median ja journalismin parissa, ja hänestä tuli lopulta televisiojuontaja ja uutisankkuri Yle TV1:ssä, joka on valtakunnallinen televisiokanava Suomessa. Muodollisen koulutuksen lisäksi Laine on hankkinut runsaasti kokemusta ja koulutusta media-alalla työskentelemällä, muun muassa juontamalla erilaisia ohjelmia ja tapahtumia sekä toimimalla Eurovision laulukilpailun kommentaattorina.

susanna laine salatut elämät

Susanna Laine tv-ohjelma

Susanna Laine on Suomessa tunnettu tv-juontaja, joka on vuosien varrella juontanut useita tv-ohjelmia. Hän on työskennellyt Suomen yleisradioyhtiölle Yleisradiolle ja juontanut Yle TV1-kanavalla erilaisia ohjelmia, kuten Ykkösaamu, Aamu-TV ja Ajankohtainen kakkonen. Hän on myös juontanut useita viihde- ja tosi-tv-ohjelmia, kuten Tanssii Tähtien Kanssa ja Huippujengi. Lisäksi hän on toiminut Eurovision laulukilpailujen kommentaattorina.

Missä Susanna Laine asuu?

Susanna Laine oli aiemmin naimisissa suomalaisen näyttelijän ja koomikon Jukka Hildénin kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2006, mutta erosi myöhemmin vuonna 2013. Tällä hetkellä hänen tietojaan ei ole saatavilla

Kenen kanssa Susanna Laine seurustelee tällä hetkellä?

Susanna Laine ei ole poikaystävä

Mistä Susanna Laine on kotoisin?

Susanna Laine oli kotoisin Seinäjoki, Finland.