Susanna Penttilä, ikä, lapsi, tulot, keskustelu, selviytyjät

Susanna Penttilä on suomalainen näyttelijä ja teatteriohjaaja. Hän on syntynyt 13. huhtikuuta 1972 pori,finland.

Penttilä valmistui teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1998. Hänen näyttelijänuransa alkoi Helsingin kaupunginteatterissa, jossa hän esiintyi useissa näytelmissä. Hän on näytellyt myös muissa teattereissa, kuten KOM-teatterissa ja Q-teatterissa. Televisiossa hän on näytellyt muun muassa sarjoissa Käenpesä ja Sisäinen tuli.

Vuonna 2004 Penttilä perusti oman teatteriryhmän nimeltä KokoTeatteri, jonka taiteellisena johtajana hän toimii edelleen. KokoTeatteri on erikoistunut fyysiseen teatteriin, ja sen esityksiä on esitetty Suomen lisäksi Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa ja Kiinassa.

Penttilä on toiminut myös teatteriohjaajana ja ohjannut useita näytelmiä sekä KokoTeatterille että muille teattereille. Hän on saanut ohjaustyöstään palkintoja, muun muassa Kriitikon kannuksensa vuonna 2012.

Susanna Penttilä on myös kirjoittanut näytelmiä ja opettaa Teatterikorkeakoulun teatteritaiteen maisteriohjelmassa.

Susanna Penttilä ikä

Susanna Penttilän ikä on 49 vuotta.

Tällä hetkellä meillä ei ole mitään tietoa Susanna Penttilän siskosta, joten emme voi jakaa sitä kanssasi.

Susanna Penttilä lapsi

Susanna Penttilän lasten tiedot ovat hänen itsensä salassa pidettäviä, eikä hän ole jakanut niitä millään foorumilla.

Susanna Penttilä tulot

Susanna Penttilän nettovarallisuus : 15 miljoonaa dollaria Susanna Penttilä tekee vuodessa 222000 euroa, että arvioidut tulot

Susanna Penttilä keskustelu

Susanna Penttilä selviytyjät

Tietääkseni Susanna Penttilä on suomalainen näyttelijä ja teatteriohjaaja, joka on työskennellyt erilaisissa teatterituotannoissa ja perustanut oman teatteriryhmän nimeltä KokoTeatteri.

Susanna Penttilä instagram https://www.instagram.com/susanna_penttila/

Cristal Snow, perhe, sisko, puoliso, poikaystävä, ikä

Janni Hussi, ikä,vanhemmat, blogi, yritys, syöpä, kartturi

minkä pituinen Susanna Penttilä on?

Susanna Penttilän pituus 5′ 4″.

kuka on Susanna Penttilän vanhempi?

Susanna Penttilän vanhempi on Anja Merisalo.

Website | + posts

Abhi Patel on lahjakas kirjoittaja, jolla on suuri intohimo jakaa tarkkaa ja hyvin tutkittua tietoa laajalle yleisölle. Abhi on suorittanut markkinoinnin tutkinnon arvostetussa Helsingin yliopistossa, ja hänellä on vahva akateeminen tausta, joka täydentää hänen kirjallista osaamistaan.

Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on tarjota lukijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri aiheista, kuten tiedosta, teknologiasta ja faktoista. Tekemällä perusteellista tutkimusta Abhi varmistaa, että heidän tuottamansa sisältö on luotettavaa ja oivaltavaa. Abhi Patel on aidosti sitoutunut toimittamaan täsmällistä tietoa, ja hän pyrkii kouluttamaan ja sitouttamaan lukijoita, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän tietämykseensä ja ymmärrykseensä.